Magazin > VIP
23 ogledov

Depp se je poročil

Johnny Depp Amber Heard FameFlynet
Johnny Depp in Amber Heard sta se v torek v Los Angelesu poročila.

Igralca Johnny Depp in Amber Heard sta v torek v Los Angelesu na skrivaj skočila v zakon. Večno zvestobo sta si obljubila v Johnnyjevi hiši. "Nista želela več čakati. Johnny je tako zaljubljen vanjo, da je želel to ljubezen čim prej potrditi tudi pred matičarjem,“ je povedal vir in dodal, da bosta mladoporočenca čez nekaj dni za prijatelje in družinske člane na Bahamih, na otoku Little Hall's Pond Cay, ki je v Deppovi lasti, priredila še poročno slavje.

"Je inteligentno in čudovito dekle. Srčkana južnjaška lepotica, ki dobro vpliva name,“ je pred nekaj mesecih o Amber povedal filmski zvezdnik, ki je bil nekoč že enkrat poročen, in sicer z vizažistko Lori Anne Allison. Zakon je trajal tri leta. Štirinajst let pa je bil Depp v zvezi s francosko pevko Vanesso Paradis, s katero ima 15-letno hčerko Lily-Rose in 12-letnega sina Jacka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.