Magazin > VIP
77 ogledov

Depp Vanessi podaril romantično darilo

Ko je francoska manekenka in pevka Vanessa izvedela, s kom bo Johnny igral v fil Žurnal24 main
Igralec Johnny Depp je odletel na jug Francije, da bi na skupnih družinskih počitnicah izboljšal odnose z nekdanjo partnerico Vanesso Paradis.

Potem ko je v medije prišla novica, da sta Johnny Depp in njegovo novo dekle Amber Heard prekinila romanco, ki naj bi sicer povzročila razpad njegove dolgoletne zveze z Vanesso Paradis, se je razvedelo, da je zvezdnik odpotoval na jug Francije, kjer se je na skupnem družinskem oddihu pridružil svoji nekdanji partnerici in dvema otrokoma, hčerki Lily Rose in sinu Jacku. Johnny naj bi tam poskušal zgladiti odnose z Vanesso in naj bi ji celo poklonil starinski zlat obesek s sporočilom, da bo za vedno ostala v njegovem srcu.

Igralca, ki sta pred dobrim mesecem oznanila, da se po 14 letih razhajata, naj bi sicer s skupnimi počitnicami otrokom želela dokazati, da so kljub vsemu še vedno družina. "Johny si želi biti s svojo družino. Je družinski človek in otroka mu pomenita vse," je povedal prijatelj para.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 10:23 23.julij 2012.

    zdaj, ko je je videl, da nategovanje ene glupe babe ni primerljivo s soprogo in tem, da ima imaš dom..mu je pa žal...jaz ga ne bi vzela nazaj !!! Ker je poseksal drugo !