Magazin > VIP
39 ogledov

Dev Patel je zaljubljeni mehkužec

Mlada igralca sta se zaljubila na snemanju filma Revni milijonar. (Foto: Reuters Žurnal24 main
Igralec Dev Patel, ki je zaslovel v filmu Revni milijonar, je spregovoril o ljubezni, slavi in življenju s Freido Pinto.

Dev Patel, ki se je na snemanju Revnega milijonarja zaljubil v soigralko Freido Pinto ceni, da je ob njej lahko sproščen in iskren. "Lahko ji pokažem svojo drugačno plat, ki jo sicer nerad kažem pred ljudmi. Lepo je, da si pred nekom lahko resničen, saj sicer ves čas igramo določene vloge,“ je povedal 20-letni Dev.

"Ljubezen ti da hkrati občutek varnosti in vznemirjenja. Freida me osrečuje in navdihuje. Jaz sem pravi mehkužec,“ je še povedal.

Dev, ki snema uspešno serijo Mularija, je o slavi dejal, da ima dve plati. "Biti slaven je blagoslov in prekletstvo hkrati. Vesel sem, da sem na takšnem mestu, saj je ogromno igralcev, tudi moji soigralci iz Mularije, ki niso doživeli takšnega prodora kot jaz. A je tudi prekletstvo, saj gre za zelo napadalno industrijo. Vsi pišejo o tebi in nikakor se jim ne moreš izogniti,“ je o radovednežih dejal Dev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.