Magazin > VIP
31 ogledov

Deveta zaroka za Elizabeth

Elizabeth Taylor Žurnal24 main
Legendarna holivudska igralka Elizabeth Taylor, ki je znana po tem, da partnerje niza kot po tekočem traku, je spet zaročena. Očitno je čas za moža, številka devet.

Elizabeth Taylor sicer še ni javno potrdila zaroke s 49-letnim Jasonom Wintersom, ki je nedavno postal menedžer pevke Janet Jacskon, a ameriški tabloidi so prepričani, da je le še vprašanje časa, kdaj bo parček potrdil vse glasnejše govorice o morebitni poroki.

 

Zaljubljena do ušes

"Njuna zveza ni več skrivnost, saj sta skupaj že od leta 2007. Novica o zaroki zato ne bi nikogar presenetila, a prepričan sem, da jo zaenkrat želita obdržati zase," je razkril vir blizu slavne igralke, ki je več kot navdušena nad bodočim možem.

 

"Jason je najboljši človek na svetu in zato ga ljubim. Pred kratkim nama je kupil čudovito hišo na Havajih, kamor pobegneva, ko je le mogoče," je o svoji ljubezni povedala 78-letna zvezdnica.

 

Elizabeth je poročne zaobljube nazadnje izmenjala leta 1991, ko se je poročila z možem številka osem, Larryjem Fortenskyjem. Razšla sta se pet let kasneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.