Magazin > VIP
15 ogledov

Diamantna torbica Victorie Beckham

Victoria Beckham Žurnal24 main
Victoria Beckham se je prvič pojavila v javnosti z božičnim darilom moža Davida Beckhama, za katero je priljubljeni angleški nogometni zvezdnik odštel 80.000 funtov.

David ima najmanj trikrat na leto velik problem. Ob božiču, obletnici poroke in Victorijinem rojstnem dnevu se sprašuje, kaj naj podari ženi, ki ima vse, česar si lahko ženske poželijo. Ob minulem božiču, ki je v britanski psihi največji obdarovalni praznik, se je odločil (ali pa so mu tako svetovali) za darilo, s katerim moški nikoli ne more zgrešiti zaradi dolgoletne neločljive vezi med žensko in torbico.

Ena izmed samo treh torbic
Ker Victoria verjetno že ima vse najdražje torbice, ki so na prodaj v navadnih trgovinah, je moral odkriti torbico, ki bi bila res nekaj posebnega. Odkril jo je: to je torbica Birkin Himalayan legendarne pariške modne hiše Hermes-Freres, ki najbogatejšim ljudem ponuja najdražje modne dodatke, med njimi ženske torbice (leta 1880 nastali Hermes je najprej izdeloval sedla). Victoria je postala ponosna lastnica ene izmed samo treh torbic, ki so jih imenovali po francoski filmski zvezdi britanskega rodu Jane Birkin.

David je odštel skoraj tretjino tedenske plače
Za belo torbico, ki v moških očeh ni videti nič posebnega, je David izkašljal 80.000 funtov, 10.000 funtov več kot stanejo majhna stanovanja v mestecu Harlow v grofiji Essex, v katerem se je (pred 34-timi leti) rodila Victoria. Torbica, za katero je moral David odšteti svojo skoraj četrtino svoje mesečne plače (ja, vsak mesec zasluži več kot 320.000 funtov) je posuta z diamanti, med katerimije trikaratni velik diamant, ki je del ključavnice.
 

Victoria in njena diamantna torbica za 80.000 funtov.

 
Premiera v kičastem Dubaju
Victoria je torbico premierno predstavila med Davidovim premiernim nastopom za AC Milan v primernem kraju, v kičastem Dubaju, ki je eno izmed vodilnih zbirališč in pribežališč resno bogatih Zemljanov.

Victoria je bila navdušena nad Davidom darilom. Manj navdušeni so medtem normalni Britanci, ki se jim zdi to nekaj, čemur smo nekoč rekli “preseravanje”, posebej v kriznih časih, ko imajo milijoni Otočanov težave že pri plačevanju ogrevanja, zima pa je mrzla kot že dolgo ne. Victoria kot vodilna samopromocijska avša med ženami in dekleti nogometnih milijonarjev dela veliko škodo v psihi milijonov mladih Britank, ki jim je glavni življenjski cilj (tako nova raziskava) poročiti bogatega nogometna zvezdnika in (s tem) zasloveti.

Kako zelo žalostno!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.