Magazin > VIP
35 ogledov

Diana BB: "Namignili so mi, da bom izpadla prva"

Diana Savski Ana Gregorič
23-letna ljubiteljica konjev in večna pozitivka Diana Savski je kot prva zapustila šov Big Brother, z nami pa delila sočne podrobnosti iz hiše ...
Ste veseli, da ste doma?
Izpasti prvi ni prijetno, a verjetno je tako bolje, saj ne bi več dolgo zdržala. Še kakšen teden mogoče. Glede na to, da sem to pričakovala, sem kar vesela, da sem zunaj. Veste, zadnje čase je bilo notri kar težko. Jaz sem navajena, da se mi vedno kaj dogaja in me je hiša že prav dušila. Komaj tudi že čakam, da se vrnem v službo.
 
Kako to mislite, da ste vedeli, da boste izpadli prvi?
Vsi so mi govorili, da se ne razživim dovolj, ne pokažem svoje osebnosti, da to enostavno nisem jaz. Res rabim dlje časa, da se odprem. V resnici sicer nisem dosti drugačna, le več si upam. Nisem pa provokator, kot nekateri tekmovalci, jaz se raje umaknem.
 
Vam je bilo v hiši težko živeti s tako različnimi karakterji?
Zeloooo različnimi karakterji. Od Mirele, Alena, Daliborja. Mirela se že sedaj vidi kot zmagovalko, čeprav je kar v redu. Vsaj poštena je in vedno ti vse pove v obraz. 
 
Kljub vajinemu prepiru?
Takrat me je res po krivem obtožila, da se norčujem iz sotekmovalcev in zato sem se tudi umaknila, saj nisem želela izzivati pred kamerami. Če bi ostala, bi si morda celo kakšno klofuto primazali.
 
Takrat ste bili  pod takim pritiskom, da ste doživeli  celo panični napad. Ste tudi sicer tako občutljivi, se vam je to že kdaj zgodilo?
To se mi je zgodilo prvič. Morate vedeti, da so to res ekstremne okoliščine, ki jih v resničnem življenju nismo vajeni. Grozno je, vrti se ti, ne veš, ali boš padel skupaj. Na srečo me je Alma lepo pomirila. 
 
Mislite, da bo v šovu prišlo tudi do fizičnih obračunavanj?
V bistvu je že. Alenka je klofnila Daliborja, Maša pa Filipa, ki jo je provociral. Ni bilo tako nedolžno in mislim, da s fizičnimi obračunavanji še niso končali. 
 
Kdo igra in kdo ne?
Nekateri so pristni, drugi nosijo maske. Na primer Dalibor, pa tudi pri Alenu je tako, kakor veter piha, in Tamara, s katero si že od začetka nisva bili blizu. 
 
Kdo mislite, da bo zmagal?
Mirela, čeprav Alen zna igrat igro. Morda tudi Erik. 
 
Ste bili presenečeni, da vas je spremljala skrivna družina?
V hiši smo slišali neke korake, a smo misli, da so snemalci. Mislim, da jih bodo stanovalci lepo sprejeli, saj pričakujejo, da se jim bo nekdo pridružil. Vprašanje pa je, kako se bodo oni prilagodili.
 
Kaj pa simpatije v hiši, so pristne ali je vse le šov za gledalce?
Erik je na začetku govoril, da mu je Maša zelo privlačna, nato mu ni bila všeč, saj še sam ne ve. Med Alenom in Almo pa se je videlo, da je preskočila iskrica in da je kemija med njima.
 
Kako je z ljubeznijo pri vas?
Sem samska, vendar imam simpatijo. Všeč sva si bila že pred šovom in po tem, ko sem izpadla, sva se že dobila. Ne vem še, kako se bo vse skupaj odvilo, saj ne hitiva (smeh). 
 
Kako je on gledal na vašo odločitev, da ste se prijavili v šov?
Ni mu bilo ravno všeč, vendar me je podprl in redno spremljal preko kamer v živo.
 
Kaj vas je v življenju najbolj zaznamovalo?
Najhujše obdobje v mojem življenju je bila ločitev staršev, ki pa sta se po treh mesecih nato spet našla. Oče takrat mami ni posvečal dovolj pozornosti in se je pač tako odvilo. 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.