Magazin > VIP
163 ogledov

"Diana je bila zlonamerna"

princesa Diana EPA
Lady Pamela Hicks, sestrična princa Phillipa, pravi, da pokojna princesa Diana ni bila tak angelček, kot se je kazala navzven.

"Diana je imela neverjetno karizmo, bila je lepa in odlično se je znala vživeti v množice, pa vendar, za moža in njegovo družino ni imela nobenega občutka. Do Charlesa je bila zlo zlonamerna in neprijazna, čeprav je moški, ki potrebuje podporo in spodbudo. Zakon ga je uničil, videti je bil siv, kot duh, danes pa znova cveti," trdi 84-letna Pamela Hicks, sicer sestrična princa Phillipa.

Po Pamelinih besedah naj bi ljubljenko ljudskih src zanimali le zabava in slava: "Diana je vse prepričala, da so jo vrgli volkovom. Kakšen nesmisel! Kralica ji je celo odstopila svojo najljubšo asistentko, da bi ji pomagala in jo učila. Vendar si ni želela ničesar dopovedati, raje je poslušala svojo glasbo in hodila v diskoteke ali na koncerte. Niti poskusila ni, saj je videla, da jo ljudje obožujejo vse bolj in bolj. Zavedala se je, da je zvezda."

Ji gre verjeti?

Komentarjev 2
  • URIAH HEEP 10:39 06.september 2013.

    Pa da ne bo kdo mislil, da so prenehali s tem.Kraljica je v samem vrhu illuminatov oz prostozidarjev, kar vam pove vse.Diana je imela prav, ko je pravila da so hladokrvni reptili, kar tudi so.

  • URIAH HEEP 10:36 06.september 2013.

    Jaz tem babilonskim reptilom ne verjamem nič.Samo pobrskajte po zgodovini, koliko ljudi in lastnih sorodnikov so pobili, ko so si prisvajali svet za svoj lastni ego.Lp