Magazin > VIP
82 ogledov

"Diano ubil Hrvat Boris"

princesa Diana Reuters
Morilec princese Diane se skriva na Hrvaškem, piše kanadski Globe.

Čeprav je britansko sodišče po zaključku preiskave leta 2010 odločilo, da je bila smrt princese Diane nesreča, ki jo je povzročil pijani voznik, kanadski tabloid Globe objavlja novo teorijo zarote. V januarski številki najavljajo ekskluzivno razkritje, v kateri igra glavno vlogo Hrvat po imenu Boris, Globe povzema 24sata.hr.

Kot pišejo, se Boris z dvema pomagačema skriva nekje v gorah ob Jadranskem morju. Globe se sicer ne more odločiti, ali Boris prihaja iz Hrvaške ali Bosne in Hercegovine.

Kanadčani sicer še trdijo, da je kraljica zaradi govoric, da je bila Diana umorjena, sprožila lastno preiskavo. Kraljičina preiskava naj bi odkrila marsikaj, kar je policija spregledala. Morilca naj bi po njihovih informacijah najela tolpa mednarodnih preprodajalcev orožja, ker naj bi Diana škodila njihovim interesom.

Kraljica naj bi princu Williamu prepustila odločitev, ali želi nadaljevati lov za zločinci. Preiskava naj bi bila tudi razlog, da je William zapustil vojsko, saj se tej temi sicer ne bi imel časa posvečati. Princ naj bi že sestavil ekipo, ki jo sestavlja osem ljudi in s katero se bo podal v bosanske hribe, še piše Globe, ki je sicer sprva trdil, da se morilec skriva nekje na Hrvaškem.

Komentarjev 3
  • Scott 19:30 07.januar 2014.

    slobo je gotof!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:58 06.januar 2014.

    Klobo yebote slobo!

  • KLOBO 14:03 06.januar 2014.

    Glede na to, da gre spet za balkance, sem trdo prepričan, da je tudi mali človek z velikimi problemi, Kim Džong Murgeljski vmešan v to zadevo, kajti ni dogodka, da ne bi imel skupaj s svojimi udbaši prste vmes !!