Magazin > VIP
2 ogledov

Diddy povezan s Shakurjevo smrtjo

P. Diddy je zgrožen nad neodgovornostjo časopisa L. A. Times. Žurnal24 main
Raperja P. Diddyja in njegova sodelavca povezujejo s smrtjo Tupaca Shakurja, ki je bil ustreljen leta 1994.

Raper P. Diddy (s pravim imenom Sean Combs) in njegova sodelavca James Rosemond in James Sabadino naj bi bili povezani z umorom Tupaca Shakurja.

Zaupni viri trdijo, da sta Rosemond in Sabadino, ki je trenutno v zaporu zaradi drugih zločinov, leta 1994 pomagala načrtovati napad na Shakurja. Tako sta ga hotela kaznovati, ker ju ni spoštoval in ker je zavračal njune poslovne ponudbe. Sean Combs je vse očitke zanikal in zatrdil, da gre za laž. "To je naravnost smešno in popolnoma neresnično," je povedal raper. "O napadu nisem vedel ničesar," je še dodal.

Anonimen vir naj bi leta 2002 FBI posredoval informacije o tem, da sta Rosemond in Sabatino sodelovala pri napadu na Shakurja. Poskrbela naj bi za to, da bo Shakur prišel na kraj napada v Quad Studios v New Yorku. Ponudila sta mu sedem tisoč dolarjev za posnetek in ga tako zvabila v studio. Tam pa naj bi ga počakali napadalci, ki bi ga morali le poškodovati, da bi se zdelo, da je šlo za roparski napad. Vendar se je stvar končala drugače.

Sabatino govoric ni želel komentirati, Rosemond pa je dejal, da so obtožbe neresnične in da bi poštena preiskava to dokazala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.