Magazin > VIP
49 ogledov

Dino Merlin imel srečo v nesreči

V soboto, 11. junija, bo v ljubljanskih Križankah nastopil Dino Merlin. (Foto: E Žurnal24 main
Vožnja iz Beograda proti Sarajevu bi bila lahko za Dina Merlina usodna, saj jim je pri hitrosti več kot sto kilometrov na uro na avtomobilu počila guma.

Po koncertu v beograjski areni se je bosanskemu pevcu na poti domov pripetila nesreča, ki bi bila lahko zanj usodna, poroča srbski medij. Med vožnjo proti Sarajevu je Dinu Merlinu, ki se je s svojo ekipo za odnose z javnostjo pri več kot sto kilometrih na uro vozil nedaleč od meje z Bosno in Hercegovino, počila guma na avtomobilu. "Nihče ne ve, kako je vozniku uspelo zaustaviti avtomobil. Vsi razen njega so bili panični in Dino je bil precej prestrašen. Kar precej časa je potreboval, da je prišel k sebi. Medtem so fantje zamenjali gumo in nadaljevali pot," je razkril neimenovani vir.

Da je prišlo do nesreče, so potrdli tudi iz glasbenikovega beograjskega PR-ja, ki je bil organizator koncerta. "Vemo, da jim je počila guma med vračanjem iz Beograda, vendar nismo prepričani, ali je bil Merlin v avtomobilu skupaj s PR-ekipo. Težavo so kmalu odpravili, in ko smo se slišali pol ure za tem, so bili že na meji," so sporočili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.