Magazin > VIP
23 ogledov

Divje v Dvoru

1/22
Žurnal24 main
Po kratkotrajnem premoru se je Urška Čepin znova vrgla na moške sostanovalce v resničnostnem šovu Dvor. Največ si je dovolil glasbenik Dejan Cukić, njegova žena pa je pobesnela.

 

Dvorjani so se včeraj prepuščali alkoholu in glasbi, zabaval pa jih je srbski pevec Aca Lukas. Urška Čepin je tudi tokrat hotela biti ves čas v središču pozornosti, zato je nič kaj sramežljivo plesala s skoraj vsemi sostanovalci, ponujeno pa je še najbolj izkoristil glasbenik Dejan Cukić. Da ne bi bil eden redkih, ki "slovenske seks bombe" niso pretipali z vseh strani, si je Cukić privoščil več kot njegovi kolegi, vinjene Urške pa to ni niti malo motilo.

Besna Cukićeva žena

Cukić, ki je pregloboko pogledal v kozarec, je Urško zagrabil za zadnjico, njegova roka pa je zatavala tudi tja, "kamor ni treba", pišejo srbski mediji. Drugi dvorjani nad njegovim vedenjem niso bili šokirani, še manj pa nad Urškinim, saj "so je navajeni v tem stanju", piše spletni portal Alo! Cukićevo vedenje je najbolj razjezilo njegovo ženo, ki ni bila do novinarjev spletnega Portala Puls nič kaj prijazna in jim je zabrusila, naj sami izvejo, kaj se je dogajalo.

 

Spomnimo: Urško so pobliže spoznali pevec Ćemo, Joca Stefanović, MC Stojan in Cukić. "Preostaja nam le, da počakamo na naslednjega," piše Alo!