Magazin > VIP
6897 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 1. septembra 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Ne bojte se nepredvidljivih situacij, saj bodo le te tiste, ki vas bodo prebudile in vas povabile v dogajanje.

Na področju medsebojnih odnosov lahko pričakujete nekaj sprememb, ki bodo vplivale na vse tiste, ki se že nekaj časa nahajate v nedorečenih odnosih. Pazite, da se ne boste zaradi brezveznih pripomb znašli v kočljivi situaciji.

OVEN 
Vpliv lune v škorpijonu prinaša na področju dela in izobraževanja popolno zbranost. Ker boste pripravljeni na novosti, vas predlog sodelavca niti ne bo preveč presenetil.

BIK 
Nekaj, kar se bo zgodilo v službi, bo dobro vplivalo tudi na vaše počutje. Kljub luni v škorpijonu si boste znali vzeti dovolj časa tudi za prijetne ljubezenske dogodivščine. 

DVOJČKA
Popazite pri komunikaciji, saj vpliv lune v škorpijonu prebuja sarkazem in nesramnost. Ker se nekomu ne želite zameriti, bi bilo priporočljivo, da naredite korak nazaj v svoji smeri.

RAK 
Zaradi lune v škorpijonu se boste ves čas vznemirjali in razburjali zaradi nepomembnih malenkosti, ki se bodo vrstile predvsem na področju posla, financ in izobraževanja.

LEV
Pričakujte zaradi lune v škorpijonu nekaj zastojev, ki vas bodo vznemirili. V ljubezni boste naenkrat precej obotavljivi, čeprav prihajajo številne priložnosti za nadgradnjo odnosa, ki bi jih bilo vredno ujeti.

DEVICA
Nekdo vam bo predlagal boljšo možnost glede pomembne zadeve, kar vas lahko zmede. Najprej o vsem skupaj analitično razmislite, šele nato se podajte v delovanje.

TEHTNICA
Ne delajte ničesar le zato, da je narejeno, saj bo v ospredje stopila kvaliteta. Prebudili boste tudi čustva, ki so povezana s preteklimi zadevami in situacijo, na katero še vedno niste pozabili.

ŠKORPIJON 
Ne obremenjujte se preveč z zadevo, za katero že dlje časa ne najdete ustreznih rešitev. Bodite bolj previdni, ker se bodo v nasprotnem ponavljale težave, za katere ste mislili, da so za vami. 

STRELEC 
Določeni ljudje, ki so vam blizu, bodo nujno potrebovali vaše mnenje. Odprite se in nikar preveč ne komplicirajte tam, kjer so stvari že nekaj časa popolnoma jasne in predvidljive.

KOZOROG 
Ne morete se odločiti, zato počakajte, da se stvari začnejo pomikati bolj konkretno. Nič ne bo naključno, zato poiščite srednjo rešitev, ki vas lahko popelje v tisto smer, kjer je uspeh.

VODNAR
Ničesar ne boste sposobni rešiti brez natančne sheme, zato se pripravite na podrobno načrtovanje, ki vas bo popeljalo na pravo mesto. Nepotrpežljivost vas lahko močno obremeni.

RIBI
Danes, ko se bo luna nahajala v škorpijonu, vas bodo prepričale konstruktivne rešitve, ki vas usmerjajo v nove rešitve na področju dela in izobraževanja. Stavite na svoj pogum.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.