Magazin > VIP
6467 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 30. novembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Usmerjeni boste v neposredno zadovoljevanje želja in potreb.

Prihaja želja po varnosti in stabilnosti, prav tako pa se prebuja občutek, ki vas v prihodnosti vodi k spremembam. Pomembne bodo stvari, zaradi katerih se boste v trenutku dobro počutili. Brez zadržkov boste podarjali energijo in prebujali zanimive tematike. Razveselila vas bo možnost ugodne rešite finančnih zadev, ki se kopičijo ter vas obremenjujejo že nekaj časa. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Pogosto ste tako prepričani v svojo nezmotljivost, da si ne pustite dokazati nasprotnega, naj gre za delo ali za ljubezenske zadeve, tokrat pa zaradi lune v raku ne bo ravno tako. 

BIK
Svojo energijo lahko, kljub temu da se bo luna nahajala v raku, uporabite bolj učinkovito. Ne zanašajte se preveč na tiste argumente, ki vas že dlje časa brez pravega razloga držijo nazaj. 

DVOJČKA 
Nekdo bo spretno izpodbijal nekaj, v kar ste bili prepričani, tako da počasi ne boste več tako prepričani vase. Če boste brezglavo vztrajali, bi se lahko hitro zapletli v nesporazum.

RAK
Nekdo od sodelavcev, ki vas še posebno vznemirja si bo dovolil preveč. Omejili boste svoje finančne izdatke, kar je nadvse pohvalno, saj ste v zadnjem času nevarno polzeli proti katastrofi. 

LEV
Skrbi, ki so vam pokvarile zadnje dni, bodo odšle, saj boste končno z denarjem ravnali mnogo bolj gospodarno. Bolj, ko se boste ukvarjali z nečim, več zanimivih vprašanj se vam bo odprlo. 

DEVICA 
Poiščite natančnejše informacije in preverite, če se vam izplača sprejeti nekaj tveganega. Ko se vi lotite organizacije, je gotovo temeljita, saj ste vedno zelo precizni. 

TEHTNICA
Prednost boste dali stvarem, ki jih sicer ne opravljate z veseljem, vendar kljub temu  potrebujejo red ter konkretno realizacijo. Če boste stali za svojimi besedami, vam nihče ne bo mogel do živega.

ŠKORPIJON
Malo težje se boste osredotočili na delo, ker vam bodo misli zaradi energije lune v raku uhajale na področje ljubezni. Prilagajanje vam ne bo dišalo, zato prebudite svoj notranji mir.

STRELEC 
Zaradi energije lune v raku boste začutili posledice ležernosti ali utrujenosti. Nikakor se ne morete odločiti glede pomembne zadeve, čeprav nekdo čaka, zato se bo zopet oglasila slaba vest. 

KOZOROG 
Potrebujete nekaj, kar bi lahko razbilo vsakodnevno rutino. Zapletali se boste v nesporazume in poskušali doseči nemogoče. Uskladite čim prej svoje načrte z realnimi možnostmi. 

VODNAR
Še sami ne veste, po čem v bistvu hrepenite, vendar vam bo težko kdorkoli ustregel, zato se boste morali razveseliti sami. Stvari niso videti jasne, zato se ne trudite, ampak počakajte na boljši trenutek.

RIBI
Močna želja po spremembi utegne biti izraz notranje negotovosti. Morda boste morali tvegati tudi pri čustvih in ugotoviti, pri čem pravzaprav ste. V službi bodo odnosi precej napeti, zato se izmuznite. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.