Magazin > VIP
4574 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 7. decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Stopite korak nazaj, vdihnite in ne dovolite, da bi vas osebe v okolici obremenile s svojimi zahtevami.

Vzemite si čas za prijetne drobnarije, saj ga resnično potrebujete. Vse kar vas bo obdajalo bo simboliziralo privlačno energijo. Godili vam bodo komplimenti, še bolj pa boste zadovoljni, če boste končno prejeli kakšen odgovor na svoje vprašanje. Posebno zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do sedaj nekoliko nejasno. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Prebudil se bo neprijeten občutek, da vam ne bo uspelo dokončati vsega, kar ste si pred kratkim zastavili.  Umirite se, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko naredili več slabega kot dobrega. 

BIK
Nikakor se ne boste sposobni notranje umiriti, saj boste prepoznali določene energije, ki vam trenutno niso všeč. Previdno z denarjem in glede pravnih poslov, ki so aktualni. 

DVOJČKA
Prepletata se ljubezen in prijateljstvo, zato preden se dokončno odločite dobro premislite, kaj je tisto, kar v resnici potrebujete. Na področju kariere boste končno spregovorili o financah.

RAK
Nekdo vas ni pozabil, vendar preprosto nima časa, kar boste začeli počasi razumeti. Težko delo vam bo jemalo energijo, saj se prebuja občutek, da zanj žal niste dovolj plačani.

LEV
Vse bo zelo preprosto, zato ne razmišljajte preveč o tem, kaj negativnega bi se lahko zgodilo. Pozanimali se boste glede stvari, ki ste jih nekoč počeli z veseljem in zanimanjem. 

DEVICA
Pazite na zdravje in počutje, premislite o posledicah prevelike živčnosti, ki se pojavlja že nekaj časa. Tudi pri delu pretiravate s stvarmi, ki pa jih za zdaj žal ne morete spremeniti. 

TEHTNICA
Z energijo lune v svojem znamenju boste zaznavali, da vam nekaj ne ustreza, zato bodite pazljivi, posebno pri dogovorih, ki so dolgoročnega značaja. Premaknili se boste korak naprej. 

ŠKORPIJON
Preverite nekaj starih podatkov, saj lahko dobite izredno uporabne informacije. Raziskujte, saj se sijajno počutite ob čisto novih ljubezenskih izkušnjah, ki vas navdihujejo. 

STRELEC
Prebujata se igrivost in zabaven temperament, zato boste končno pripravljeni na večji napredek. Ne pozabite pa na nekaj delovnih priložnosti, saj bo le od vas odvisno, kako se bo nekaj zaključilo.

KOZOROG
Več stikov boste imeli z družinskimi člani, kar vas bo sprva zmedlo, saj ne boste takoj vedeli, kako naj bi se do določenih posameznikov sploh obnašali. Obremenila vas bo tudi nejasna situacija.

VODNAR
Ljubezen bo obdana z vznemirljivo energijo, zato se nikakor ne boste mogli mirno pogovoriti in sporazumeti. Nenehno si boste želeli nekaj več, nepotrpežljivi boste, kar lahko nekoga zmoti.

RIBI
Z luno v tehtnici boste razigrani in motivirani, zato si lahko izborite več kot običajno in to bo vsekakor okrepilo samozavest v bližnji prihodnosti. Ko vas bo nekdo poklical, je pomembno da se odzovete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.