Magazin > VIP
8668 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 10. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Kjerkoli vas bodo ujeli, boste z energijo Mlaja delovali pripravljeni in navdušeni.

Družinske vezi bodo na vrhu zanimanj, zato pričakujte lepe medsebojne povezave, ki vas bodo opomnile, da je tukaj nekdo, ki vas podpira in spoštuje, ne glede na to, kako se odločite. Znali se boste izogniti napetosti in si pričarati lep trenutek zase. Dogajalo se bo tudi na področju čustev, kjer boste iskreni, spontani in prijazni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Vse vam bo zaradi energije Mlaja lažje, prav tako boste končno sprejeli dejstvo, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z odločitvami na področju ljubezni.

BIK

Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli to, kar si želite. Odleglo vam bo, ko boste prejeli pozitivno informacijo, saj ste že utrujeni od tega, da vam ves čas nekaj obljubljajo. 

DVOJČKA

Odnos, ki vas močno bremeni, si raje, namesto da neprestano tuhtate, oglejte iz druge perspektive. Vzemite si čas za stvari, ki so ključnega pomena ter sprejmite lepe komplimente.

RAK

Odločiti se morate glede čustev, čeprav vas nekaj, kar ni dorečeno, še vedno ustavlja. Z energijo Mlaja prihajajo številne možnosti za izbiro, čeprav boste še vedno nedoločni in trmasti. 

LEV

Lahko ste mirni, ker vam bo vse, kar je povezano z domačim okoljem ter medsebojnimi odnosi, šlo od rok. Z veseljem boste pozabili, da je bil začetek precej nerealen in zelo zahteven. 

DEVICA

Napak, ki ste jih pred kratkim že storili, nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila prav v to. Ugotovili boste, kako nasičeni ste bremen drugih, ter utrujeni od nenehnega analiziranja. 

TEHTNICA

V dobro voljo vas bo spravil stik z znancem, ki je direkten in iskren. Na svoje mesto vas bo postavil tudi z dejstvom, da bi bilo dobro da nekaj, kar vas ne osrečuje, čim prej pustite za sabo.

ŠKORPIJON

Bodite previdni, preden se ponovno v domačem okolju zaradi svoje trme spustite v utrudljive konflikte. Previdnost boste potrebovali tudi na ljubezenskem področju, saj boste nemirni.

STRELEC

Nikar zaradi entuziazma, ki ga prebuja energija Mlaja, ne zavajajte nekoga, ki vas zelo resno jemlje. Določene stvari raje najprej razčistite pri sebi, šele nato jih povejte na glas.

KOZOROG

Dovolite si nekaj časa čisto zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo. Pretirana odgovornost v družinskem krogu vam ne bo všeč, zato se ji boste na vsak način izogibali.

VODNAR

Z energijo Mlaja se boste usmerili k stvarem, ki so povezane z osebnim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki se na simpatičen način giba v bližini, vendar vam njeni koraki niso najbolj jasni.

RIBI

Ob spoznanju, da je ozadje v domačem okolju popolnoma drugačno od vaše predstave, boste za trenutek malce razočarani. Nekaj, v kar vas bodo vztrajno prepričevali, boste zavrnili.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.