Magazin > VIP
3710 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 13. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Skušajte se izogniti navidezni napetosti, ki jo lahko prebudi konjunkcija med Soncem in Venero.

Ključnega pomena bo domače okolje, ki ga boste skušali urejati in narediti še bolj toplo ter prijetno. Spremljal vas bo občutek, da je vaša dolžnost popraviti nepravičnost, kjer koli jo zaznate. Bolj boste strogi do sebe, kar vas vodi k večji produktivnosti.  V negativnem smislu vas lahko obremenjuje biti sam in sprejeti napačno odločitev. V ljubezni prihajajo na plano iskrene izjave. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni izučilo, kar se bo zaradi vpliva lune v raku prepletalo po mislih. V vsem, kar počnete, poskušajte ostati zvesti sami sebi in ne obljubljajte nečesa, česar ne zmorete.

BIK 
Čeprav boste na čustvenem področju zelo previdni, si boste v mislih želeli nekoga, ki vam podarja lepe komplimente. Sprejmite dogajanje, ki bo barvito in se premikajte z bolj odločnimi koraki.

DVOJČKA 
Uspeh na ljubezenskem področju vam je tokrat skorajda zagotovljen, vendar le če se boste prepustili ugodni luni v znamenju raka, ki bo božala vašo dušo. Nekdo v domačem okolju vas bo presenetil.

RAK 
Namesto da bi se veselili vsakega trenutka posebej, boste na vsakem koraku našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste do sebe in drugih, kar za nikogar ne bo ravno enostavno.

LEV 
Še malce potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, premikajte se z manjšimi koraki, ki se bodo izkazali za primerne. Misli bodo zaradi lune v raku begale iz ene skrajnosti v drugo.

DEVICA 
Vedno, ko boste želeli biti direktni, se vprašajte, ali bo sogovornik to prenesel brez posledic, da si ne boste nabrali nepotrebnih zamer. Ne morete se sprostiti, nekaj vas v podzavesti preveč obremenjuje.

TEHTNICA 
Razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na trenutke boste tudi nasmejani in sproščeni, takrat izkoristite energijo in se podajte v kakšen pogumen podvig, ki vam lahko pričara boljše počutje.

ŠKORPIJON 
Nikar, kljub temu da vas v prihodnje čaka resna odločitev preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite na sveži zrak in si privoščite dolg klepet s prijatelji, ki vas vzpodbujajo.

STRELEC 
Zavedati se boste začeli, da vam nič ne manjka, tudi ljubljena oseba vam bo naklonjena. Všeč vam bo, da se vse pomika naprej veliko bolj spontano ter hitreje, kot ste predvidevali. 

KOZOROG 
Pokazali boste, da imate močne živce, predvsem v najkočljivejših trenutkih. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, kar vas utegne zaradi umirjene energije lune v raku spraviti iz tira.

VODNAR 
Z energijo lune v raku se boste težko sprostili, saj boste v mislih premlevali dogodke, povezane s preteklostjo. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to tudi dobili.

RIBI 
V ljubezni bodite bolj pazljivi, da vam zaradi pretirane občutljivosti ki jo prebuja luna v raku ne spodleti. Večkrat se boste spomnili na nekoga, ki ga že nekaj časa niste imeli priložnosti srečati. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.