Magazin > VIP
7049 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 11. junija 2021

astrologija, napoved Profimedia
Kaj pravijo zvezde?

OVEN
Splošno: 

Vse, česar se boste lotili, vam bo prineslo želene rezultate. Čutili boste tudi nek neprijeten vpliv osebe, ki vam bo skušala vsiliti svoje mnenje. Vi pa se temu ne boste mogli dovolj odločno upreti. Razmišljali boste, da bi naredili presek s preteklim življenjem, da bi lahko bolj sproščeno razmišljali o prihodnosti.

Ljubezen
Pri vezanih se bo naporna situacija umirila in lahko boste zgladili prepire s partnerjem. Ta bo izjemno razumevajoč in se vam bo zelo prilagajal. Potrudite se in mu ne ostanite dolžni. Samski boste začeli dan nekoliko brez energije, a vam bo vendarle uspelo doseči zastavljene cilje. Z novimi načrti pa raje počakajte na kaj več zagona.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4


BIK
Splošno: 

Neki dogodki, ki se bodo zvrstili že na samem začetku dneva, bodo v vaše življenje vnesli dodaten nemir in negotovost. Umirite svoje strasti in danes nikar ne sprejemajte velikih odločitev. Boste pa zvečer veliko bolj sproščeni in mirni. Ne belite si glave s stvarmi, na katere nimate vpliva.

Ljubezen
Samski se boste znašli v družbi, kjer bo tudi oseba, ki vam bo zmešala glavo. Simpatija bo obojestranska, vendar bo odnos precej dolgo ostal razpet med prijateljstvom in ljubeznijo. Vezani se boste dolgočasili in celo razmišljali, da bi partnerja zamenjali s kom drugim. Računajte na to, da tudi on ne bo stal križem rok. Previdno!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4


DVOJČKA
Splošno: 

Dobili boste nek nepričakovan obisk, ki vas bo pozitivno presenetil. Dan bo ravno zaradi tega poln pozitivnosti in dobre volje. Že zvečer pa boste razmišljali, kako bi tudi vi vrnili to sladko presenečenje. Idej boste imeli veliko, le še uresničiti jih bo potrebno. Dan bo kot nalašč za poglobitev medsebojnih odnosov. 

Ljubezen
Čustveni interes samskih bo zelo ozko osredotočen, kar bo vplivalo na vašo službo ali zadolžitve. Organizirajte si dan tako, da boste uspeli na obeh področjih. Vezani se boste osredotočili na duhovno povezavo. Velja poudariti, da partner ne sledi najbolje vašim nenadnim preobrazbam iz strastnega ljubimca v najboljšega prijatelja – in obratno.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Danes boste zelo previdni in potrpežljivi. Nikar se ne zaženite v kakšno odločitev. Predvsem pa boste danes razmišljali o svojem načinu življenja. Odločili se boste, da boste določene stvari spremenili. O vsem dobro premislite in si vzemite čas, ki ga imate na voljo. Saj veste, nikoli ni prepozno!

Ljubezen
Vezani se boste po burnem prepiru spraševali, zakaj sta se sploh sprla. V prihodnjih dneh bodo dogajanje usmerjale silnice, izvirajoče iz daljne preteklosti in vprašanj, ki naj bi bila že rešena. Samske bo vleklo k nekdanjemu ljubimcu. Ne pričakujte odgovorov, ki bi vas pomirili. Ste prepričani, da bi bilo to dobro za vas?

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5


LEV
Splošno: 

Danes vam bo šlo vse zlahka od rok. Resnično se boste lahko zanesli na svoje lastne sposobnosti in zmogljivosti. To vam bo prineslo izjemne finančne rezultate. Lahko si boste privoščili tudi nekaj iz luksuznega seznama. Največji izziv vam bodo predstavljala pogajanja, ki bodo bolj zahtevna in kompleksna. Dokažite se.

Ljubezen
Samski boste imeli danes občutek, da ste privlačni in zanimivi za nasprotni spol, kar vam bo vlivalo samozavest. To bo razlog, da boste zelo dobre volje. Nocoj boste pripravljeni prekršiti vsa pravila. Vezani pa bodite danes bolj prilagodljivi in ne vztrajajte trmasto pri svojih prepričanjih. Tokrat upoštevajte partnerjev nasvet!

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno: 

Dobičkonosni posli bodo potrkali na vrata in uspešni boste pri vsem, kar si boste zadali. Izkoristite donosne priložnosti. Vaše zaupanje je neverjetno, komunikacija pa zelo impresivna. Vaše podpiranje sodelavcev, starejših in nadrejenih se vam bo povrnilo z njihovim podpiranjem vas. Ponosni boste nase.

Ljubezen
Rinjenje z glavo skozi zid vam pri iskanju resne zveze ne bo koristilo. Uberite drugačno taktiko in prisrčen pristop. Po dolgem, mučnem in prepirljivem obdobju pa vezane čaka bolj mirno obdobje. Znova bosta odkrila stvari, ki so vaju včasih povezovale in so burile vajino domišljijo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Ne držite se preveč kislo, saj bi s tem od sebe odbili tiste pozitivne ljudi, ki jih potrebujete v svoji družbi. Poiščite več pozitivnih stvari in podarite nasmeh. Nič vas ne bo stalo, lahko pa vam bo pomagalo do boljšega počutja. V službi pa boste izvedeli nekaj, kar vam bo situacijo osvetlilo še z druge strani.

Ljubezen
Samski razmislite, ali ni preteklo že dovolj vode, da bi se sedaj lahko spustili v novo pustolovščino. Prepustite se, morda vas že za prvim vogalom čaka ljubezen. Vezani pa boste razmišljali o skupnem oddihu. Drugačen zrak in vzdušje vama bosta še kako koristila. Podivjane hormone pa bosta komajda krotila.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste nekoliko razočarani, saj se vaši načrti nikakor ne bodo odvijali v pravo smer. Prepustite se dogajanju. Spomnite se, da so lahko zelo osrečujoče tudi stvari in priložnosti, ki popolnoma nič ne stanejo. Pokličite prijatelje in skupaj preživite večer. S tem boste odklopili vse misli, ki vas obremenjujejo.

Ljubezen
Vezani se boste znašli pred dilemo: ali bi ugriznili v kislo jabolko ali bi se sprijaznili, da vaš odnos ne bo prerasel nekaterih težav. Zagotovo obstaja tudi srednja pot. Samski kujte železo, dokler je še vroče. Po takšnem prvem vtisu, kot vam ga je uspelo narediti tokrat, se zagotovo od vas pričakuje, da boste tudi nadaljevali v velikem slogu.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


STRELEC
Splošno: 

Tisto, o čemer ste dolgo samo sanjali, se bo danes končno začelo uresničevati. Bodite pozitivno naravnani. Blokade v komunikaciji vam bodo povzročile nemalo težav. Naj vas preteklost, ki bo potrkala na vaša vrata, ne vrže iz tira. Kar je bilo, je bilo. Odpravite se naprej.

Ljubezen
Vezani boste spoznali, da na več pomembnih stvari gledate bistveno drugače kot vaš partner. Zaupanje je ključ do uspeha, razlike pa vzpostavljajo dinamiko v odnosu. Samski se boste zapletli v prepir z nasprotnim spolom. Imejte v mislih, da ima prav vsaka težava svojo rešitev. Ni nujno, da se bo zgodovina ponovila.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Danes boste z vsemi ponovno na isti valovni dolžini. Drugi bodo prijazni, z njihove strani boste čutili izjemno podporo. Hvaležni vam bodo za vašo pomoč in prijaznost. Če želite okrepiti stike s sorodniki ali prositi nekoga za uslugo, bo današnji dan pravi za to. Tudi v službi bodo odnosi zelo pozitivno naravnani.

Ljubezen
Vezani se boste znašli v začaranem krogu, ki ga ne boste mogli kar pretrgati, niti s poskusi dobre komunikacije. Nič še ne bo izgubljeno, a do rešitve se boste dokopali le s pomembnim spoznanjem. Samski pa nadaljujete svojo pot brez cilja. Res se je zabavno prepuščati toku čustev in ugibati, kam vas bo zanesel, vendar so pred vami ljubezenske čeri. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6


VODNAR
Splošno:
 
Danes se pripravite na nadvse pozitiven dan. Imeli boste srečo pri vseh zadevah, povezanih s kariero in financami. Poslovneži boste deležni dobička in uspeha, ostali pa lahko pričakujete najmanj javno pohvalo ali napredovanje. Postavite se v ospredje in pokažite, da si tega želite.

Ljubezen
Samski boste opustili svoje načrte, zaplavali boste s tokom. Ne vztrajajte pri svojem, če se bodo vse pomembnejše stvari odvijale mimo vaših pričakovanj. Vezanim se obetajo prepiri. Kljub temu na glas povejte svoje mnenje in ga zagovarjajte. Premirje bi bilo zelo šibko, če bi stvari zadržali v sebi; že tako ste jih predolgo skrivali.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 6


RIBI
Splošno: 

Vajeti boste vzeli v svoje roke in se podali novim izzivom naproti. Običajno se vse preveč prepuščate naključjem, zato ne pride do nobenih sprememb! Veliko boste razmišljali tudi o druženju in potepanju s prijatelji. Ob vsem tem ne pozabite na najboljšega prijatelja, saj se že dalj časa počuti odrinjenega.

Ljubezen
Samski boste zaznali pomen priložnosti, ki se vam odpirajo. Neka oseba vam bo v veliko pomoč pri odločitvi, ali bi stopili na povsem novo in neznano pot. Vezani imate pred seboj napet dan, ko se bodo mešala najrazličnejša vprašanja. Razpeti boste med potrebo po odkritem pogovoru ter željo, da bi pobegnili pred partnerjem in vajinimi težavami.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.