Magazin > VIP
2505 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 12. aprila 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To vas čaka v petek.

OVEN
Splošno: 

Na delovnem mestu izpolnjujete vse pogoje za napredovanje na višji položaj. Pred vami je velik izziv in postavljeni ste pred dejstvo, kako speljati vso zadevo. Na zasebnem področju boste vrgli čez ramo nekaj, kar vas bremeni že dolgo časa. Prav kmalu se bodo v vaše življenje priplazile pozitivne spremembe. 

Ljubezen:
Samski, res je, da imate določene slabe izkušnje, vendar jih morate pozabiti, zato da si boste omogočili napredek. Morate poskusiti ponovno in dati nekomu priložnost, da se vam približa. Vezani pazite na svoje besede, saj bi lahko partnerja povsem nezavedno užalili, to pa vam utegne prinesti nemalo težav. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno: 

V primerjavi s poslovnimi partnerji ste trdnejši, predvsem pa imate več izkušenj. Čeprav se v določenih stvareh dopolnjujete, si vi prizadevate za veliko boljše rezultate. Veseli ste lahko, da so turobni časi v poslu končno mimo. Prišlo je do pozitivnega preobrata, ki bo vplival tudi na dogajanje v zasebnem življenju. 

Ljubezen:
Samski ste zadnje čase precej zanemarjali svoje prijatelje. Zato se jim boste morali danes odkupiti in svoje ljubezensko področje postaviti na stran. Vezani boste imeli občutek, da točno veste, kaj vam partner želi povedati, še preden bo izrekel kakšno besedo. Vajin odnos bo več kot odličen. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno: 

Pričakujte, da se bodo negativni vplivi na delovnem mestu nekoliko zmehčali. Vsi so opazili, da si prizadevate za harmonične odnose. Pozabili boste na stare spletke in se pogumno odpravili prihodnosti naproti. Poskusite tako življenjsko taktiko uporabiti tudi na zasebnem področju. Obrestovalo se vam bo. 

Ljubezen:
Vezani lahko pričakujete val pozornosti in naklonjenosti s strani svojega partnerja. Morda to sicer ne bo najbolj všeč ljudem okoli vaju, vendar se vi le prepustite. Samske pa ne boste najbolj dojemljive za ostale okoli sebe. Tudi če vam bo kdo želel namigniti, da ste mu všeč, tega ne boste opazile.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Vaše delovne sposobnosti so omejene. Spočijte si in ponovno naberite pozitivne energije, ki jo potrebujete za vaš napredek in blaginjo. Finančno stanje: malce prilagodljivosti ne bo odveč. Od zvestih prijateljev si lahko vedno sposodite denar. Zdravje: povečana bo verjetnost alergij.

Ljubezen:
Samske bodo mučile neke težave na področju ljubezni. Nujno se morate z nekom pogovoriti glede tega, drugače nikakor ne boste našli rešitve. Zaupajte se prijatelju. Vezani nikakor ne boste prišli do skupnega zaključka s partnerjem. Morda bi bilo bolje, da se ognete tej temi, saj vama prinaša le slabo voljo. 

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Zaradi svojih teženj po destruktivnosti ste večkrat pripravljeni delovati v korist lastne škode, kar se izraža na vseh življenjskih področjih. Ne igrate po razumski noti, ampak predvsem po čustveni. Skrajni čas je, da prenehate s tem vzorcem. V prijateljskih odnosih vas je nekdo prizadel, kar boste s težavo odpustili.  

Ljubezen:
Vezani boste šli čez vse meje, le da bi zadovoljili in osrečili svojega partnerja. In ta bo zelo navdušen nad vašo gesto, osrečili ga boste. Le tako naprej! Samski pa bodite pozorni na stvari, ki vam jih bodo govorili ljudje okoli vas. Nekdo bo namreč delal na tem, da na vas napravi vtis.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno: 

Na poslovnem področju vas bodo po dolgem času povprašali za mnenje, poleg tega boste dobivali odmevne ponudbe. Zdravstveno stanje: obudite svoj mladostniški duh. Bodite razigrani in preprosti ter vsaj za en dan dajte na stran vse skrbi, ki vas omejujejo. Sčasoma boste to stanje želeli obdržati.

Ljubezen:
Vezani se sprostite in spustite na dan svojo otroško plat. Že nekaj časa je minilo, odkar ste se s partnerjem nazadnje res dobro nasmejali. Naredita to danes! Samski pa poskrbite, da ne boste imeli niti minute časa za razmišljanje o ljubezni in čustvih. Nekaj vas bo namreč mučilo. Bolj kot boste zaposleni, lažje vam bo.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno: 

Na delovnem mestu boste prodirali s svojimi stališči, kar vas lahko pripelje v neurejene odnose z nekaterimi sodelavci. Da do tega ne bi prišlo, bodite pri izražanju svojih mnenj nežni, predvsem pa s prstom ne kažite na nikogar. Vsakdo dela po svojih zmožnostih in glede na svoje znanje. 

Ljubezen:
Samski bi lahko naredili neko neumnost le z namenom, da očarate svojo simpatijo. Nekje si morate postaviti meje, da ne boste naredili česa nepremišljenega. Vezani pa ne boste kaj veliko razmišljali o vajinem odnosu, saj boste še vedno počivali na lovorikah preteklih dni. Nikar se preveč ne polenite. 

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

V delovnem okolju bo oteženo vzajemno sporazumevanje, zaradi česar boste danes težko dosegli dogovor. Najbolje bi bilo, da se pogajanja prestavijo na jutri, ko boste maksimalno pripravljeni sodelovati. Finančno stanje: zaprosili boste za denarna sredstva. Zdravje: pripravite si vlažilno masko za obraz.  

Ljubezen:
Vezani, zelo pomembno je, da se dobro in udobno počutite v svoji koži. Tako boste tudi svoji boljši polovici najbolj privlačni. Zato danes delajte na sebi. Samske pa začnite gledati okoli sebe. Že nekaj časa niste imele kakšne simpatije. Prišla je pomlad, ki vam odpira nova vrata, sprejmite podvige!  

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno: 

V službi se boste danes pokorili vsem pravilom, saj veste, da vam dolgoročno prinašajo napredek in ustreznejše delovno mesto. Vendar pa ne pogoltnite vsega, kar vam bodo naložili. Kljub vsemu morate ostati zvesti sebi in svojim željam, da ne boste nekoč česa obžalovali. 

Ljubezen:
Vezani se nikar ne osredotočite na to, kaj počnete narobe v odnosu. Raje se pogovorite s partnerjem o tem, kaj vama je v vajinem odnosu všeč. To bo prineslo več pozitivne energije. Samski pa si popestrite dan. Zadnje čase se preveč posvečate vsakdanjim stvarem, kar vam onemogoča spoznavanje novih ljudi.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

V delovnem okolju boste stopili v stik z ljudmi, ki vam niso najljubši. Čeprav se bodo obnašali vljudno in prijazno, si ustvarite varno zaledje, ki vas bo ščitilo pred morebitnimi nizkimi udarci. Sploh če imate slab občutek glede njihovega obnašanja, se zanesite nanj, saj je najverjetneje temu res tako. 

Ljubezen:
Ob svojem partnerju se boste vezani počutili naravnost odlično. Dajal vam bo pozitivno energijo in tudi če bosta sedela v tišini, bo le-ta udobna. Uživajte dan! Samski boste brez težav zapeljevali prav vsakogar. S svojim pogledom in šarmom boste neustavljivo privlačni. Dan bo ugoden za korake naprej pri vaši simpatiji. 

Ljubezen 6
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

V službi boste v roke dobili nove projekte, ki jih boste z velikim veseljem opravljali. Stalo vas bo le nekaj živcev in časa. Na finančnem področju se boste potrudili in uspešno prebrodili krizo. Zdravje: utrujenost vas bo izmučila. Zvečer si odpočijte, saj že jutri nujno potrebujete svežih moči. 

Ljubezen:
Samski imate nad seboj srečno zvezdo. Ne glede na to, koga boste ogovorili, boste naredili naravnost odličen vtis. Zato poskrbite, da iz današnjega dne iztržite največ. Vezani boste imeli veliko energije. Posvetite se partnerju, saj potrebujeta nekaj kakovostnega, skupno preživetega časa. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

RIBI
Splošno: 

Neko delo, ki ga imate pred seboj, vam bodo želeli odvzeti. Nikar se ne dajte, saj take možnosti morda ne dobite nikoli več. Pokažite odločnost in več možnosti boste imeli, da bo voda stekla na vaš mlin. Razmišljali boste o nekem potovanju, na katerega se odpravite čim prej.  

Ljubezen:
Vezane bo mučil občutek nespoštovanja s strani partnerja. Nikakor ne boste zadovoljni z odnosom, kar bo imelo precej močan vpliv na vaše čustveno razpoloženje. Samski se posvetite osebi, ki vam veliko pomeni. Če boste do nje pozorni in naklonjeni, potem bi se lahko zadeve končno obrnile v vaš prid.  

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 1
  • Avatar Martalissa
    Martalissa 01:30 12.april 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje imajo radi velike stvari in dolga dejanja. Poskusite > > > > www.XXmacho.Com