Magazin > VIP
4431 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 16. septembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
V očeh drugih boste prijetni, duhoviti in očarljivi.

V kolikor vas bo kdo razjezil ali vznemiril, pa lahko hitro postanete nerazpoloženi in razdražljivi. Veliko boste govorili, razmišljali ter radovedno raziskovali. Gospodinjskim opravilom in težjemu delu se boste znali zelo spretno izogniti. Zlahka se lahko naveličate rutine, zato poskrbite, da se bo ves čas nekaj dogajalo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Prihaja več možnosti, da se izkažete, vendar le, če boste samozavestni in zadovoljni s seboj. Luna v znamenju dvojčkov vas navdihuje ter spodbuja k temu, da naredite nekaj zase.

BIK 
Kljub igrivi luni v dvojčkih pričakujte miren dan. Zgodba, ki ste jo pred kratkim želeli zaključiti se pravzaprav ponavlja. Tokrat ne boste dolgo kuhali zamere, raje se boste soočili.

DVOJČKA 
Uspešni boste in motivirani glede težjih opravkov. Pot od odločitve do realizacije je po navadi dolga, tokrat pa vam lahko na pomoč priskoči energija lune v vašem znamenju.

RAK 
Z nenehnim pogledovanjem na uro ne boste dosegli ničesar, zato se čim prej spravite k dejanjem. Želeli si boste nekaj novega na ljubezenskem obzorju, zaupajte, morda se zgodi.

LEV 
Imate možnost, da nekaj izredno pomembnega končate na najboljši možni način. Prihaja močan občutek, da se je usoda končno prenehala igrati z vašo potrpežljivostjo.

DEVICA  
Že zdavnaj ste ugotovili, da določene stvari lahko opravite sami, vendar boste s pomočjo lune v dvojčkih spoznali, da je v pravi družbi vse skupaj lahko lažje in boljše. 

TEHTNICA 
Zaznali boste dober znak in priložnost, da spoznate resnico. Presenečeni boste glede srčnih zadev, pri katerih zaenkrat ne morete odločati. Počakajte, da se pojavi pravi odgovor.

ŠKORPIJON 
Nekdo vas bo želel rahlo pretentati, toda tokrat mu zagotovo ne bo uspelo, saj boste z energijo lune v dvojčkih budni. Karkoli boste razmišljali ali čutili, boste povedali na glas.

STRELEC 
Tudi, če ste prizadevni in izredno močni, vas vseeno navdaja občutek, da ni vse tako enostavno kot ste si predstavljali. Družbo vam dela nekdo, ki je izredno zahteven, zato je čas, da se umaknete.

KOZOROG 
Na področju družinskih odnosov se vam utegne izmuzniti kakšna beseda preveč, pazite, posebno če se napetosti vlečejo že dlje časa. Pri športnih dejavnosti ne pozabite na previdnost.

VODNAR 
Nekdo neprestano razmišlja o kontaktu z vami, čeprav si na svojem telefonskem zaslonu morda želite zagledati neko drugo ime. V ljubezni se bo začelo razpletati ko boste vedeli, kaj si želite.

RIBI 
Vztrajali boste, da bi dokončali nekaj, kar je ostalo nedorečeno. Ljubljena oseba ne bo imela nobene možnosti za umik, saj bo energija zaradi lune v dvojčkih prijetno obarvana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.