Magazin > VIP
3581 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 28. decembra

astrologija, horoskop
Danes bo za nekatere najboljši dan v temu tednu!

OVEN

Splošno: 
Si želite prave rasti na delovnem mestu? Prav je, da si želite premika naprej, toda premislite, ali počenete to na pravi način. Zdi se, da ne uporabljate ustreznih metod, ki bi vas vodile do novega, višjega delovnega mesta. Na službeno področje bo zagotovo posijalo sonce, toda prav bi bilo, da bi razmislili, kaj vse bi še lahko naredili za izboljšanje sedanje situacije.

Ljubezen: 
Danes boste skeptični glede vašega razmerja. Med vama s partnerjem se bo lahko pojavila mučna tišina, ki bo zaznamovala današnji dan. Prekinite jo, čeprav ne marate popuščanja. S trmo ne bi prišli prav daleč. Predstavniki moškega spola boste danes želeli razjasniti stvari. Bodite pogumni in povejte resnico. Res je, da je boleča, toda bodite optimistični.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK

Splošno: 
Čutili boste, da vam delovne okoliščine danes nikakor niso naklonjene. Česarkoli se boste lotili, nikakor ne boste mogli doseči želenega rezultata. Ne obupajte. Tak bo le današnji dan, zato si vzemite čas. Vaša storilnost bo jutri na višjem nivoju. Ko se boste vrnili domov, si oddahnite in se zahvalite svojemu telesu, da vzdrži v tako napornem okolju.

Ljubezen: 
Tako kot delovne okoliščine vam tudi ljubezenske danes ne bodo naklonjene. Popoldan lahko pričakujete prepire in spore s svojim partnerjem. Pojasnite mu, da potrebujete mir zaradi napornega dne. Krivda bo na vaši strani, saj boste slabo voljo prinesli v partnersko zvezo. Opravičite se in odpravite svojo napako!

Ljubezen: 2
Služba: 1
Zdravje: 2

DVOJČKA

Splošno: 
Na službenem področju boste danes prejeli prijetne novice. Pred vami je potovanje, ki bo vključevalo tudi procese izobraževanja, ki jih boste lahko nato uporabili za uspešno nadaljevaje vašega dela. Mnogi boste pričeli graditi kariero. Čas bo ugoden za to, zato pokažite, kaj vse zmorete. Pazite na finance.

Ljubezen: 
V ljubezni boste čutili, da vstopate v obdobje miru in harmonije. Zdelo se vam bo, da še niste bili srečnejši. V razmerju boste čutili obilo stabilnosti in lahko ste prepričani v to, da izpolnjujeta pričakovanja drug drugega. Pričakujte bogato komunikacijo s partnerjem. Zdelo se vam bo, da med vama ni ovir. Bravo!

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK

Splošno: 
Na delovnem mestu boste danes čutili praznino. Zdelo se vam bo, da se ne dogaja nič novega, nič razburljivega in nič presenetljivega. Ne prenaglite se, kajti kaj kmalu boste prezaposleni. Zdravje: premislite o tem, koliko se posvečate svojemu notranjemu in fizičnemu stanju. Poiščite pravo ravnovesje.

Ljubezen: 
Zelo se boste gnali, da bi vaše razmerje delovalo tako, kot ste si zamislili. Pri svojih zamislih bodite previdni in upoštevajte tudi mnenje partnerja, ki se danes morda ne bo strinjal z vami. Ne bodite žalostni. Prav je, da se naučite poslušati in sprejemati tudi njegovo mnenje. Že danes pričnite delati na tem in videli boste, da se vam bo obrestovalo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV

Splošno: 
Danes boste morali paziti na svoje finance. Morda se boste zapletli v situacijo, ki vam ne bo prinesla nič kaj dobrega. Če se boste pogajali o določenemu sodelovanju, potem vam odsvetujemo, da bi v tem tednu sprejeli kakršnekoli odločitve. Previdno! Zdravje: odsvetujemo vam napor na delovnem mestu. Poskrbite za svoje telo in mu privoščite dovolj fizične aktivnosti.

Ljubezen: 
Vezani boste navdušeni, saj boste s partnerjem lahko govorili odprto o vseh zadevah. Ne bo vas sram in ne boste čutili zadržkov. Zdelo se vam bo, da imata s partnerjem razjasnjeno vse in da med vama ni posebnih ovir. Samski boste osamljeni. Zaželeli si boste, da bi imeli ob sebi osebo, ki bi vas razumela. Naredite nekaj za to!

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno: 
Pri delu boste že danes pokazali, da imate dovolj izkušenj, ki vam bodo pomagale pri novih delovnih obveznostih. Nadrejeni bodo z vami zelo zadovoljni, saj jih boste s svojo zrelostjo pozitivno presenetili. Presenetili boste celo sami sebe. Bodite ponosni na to, da znate unovčiti svoje znanje. Ste na dobri poti, da boste dosegli svoje cilje. 

Ljubezen: 
Danes bodite previdni. Predvsem predstavniki moškega spola boste lahko storili napako. Preden se boste zapletli z neko osebo, premislite, kako dobro jo poznate. Vsekakor je prav, da ste navdušeni, toda ne ustvarjajte si iluzij. Četudi se vam bo zdelo, da vas preganja čas, se umirite. Nikamor se vam ne sme muditi. Vzemite si čas, ki ga potrebujete.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

TEHTNICA

Splošno: 
Pazite na finančno področje. Če delite svoje finance še s kom, potem se boste lahko danes zapletli v globok spor. Zdelo se vam bo, da ste vsega siti. Prav tako vam zvezde danes ne bodo naklonjene na področju razumevanja z bližnjimi in osebami okoli vas. Svetujemo vam, da si vzamete čas zase in za premislek. Ne prenaglite se pri odločanju, še posebno ne, ko bo šlo za denarna vprašanja.

Ljubezen: 
Danes boste zaskrbljeni. Spraševali se boste, če je partner prav tako navdušen nad razmerjem, ki ga imata. Strah vas je samote in tega, da bi ga lahko izgubili. Ne bodite pesimistični, saj nimate razloga za skrbi. Če menite, da se v vajinem odnosu pojavlja rutina, potem jo odpravite. Ukrepajte čim prej. Samski še ne pričakujte sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 
Na delovnem mestu boste izvedeli za določene težave in ovire, ki jih boste danes občutili na lastni koži. Danes bodo na delovnem mestu vladala negativna čustva. Dobili boste občutek, da ste nesposobni, toda ne po lastni krivdi. Zdelo se vam bo, da ste preobremenjeni, zato si vzemite čas za globoko dihanje. Bolje se boste počutili, ko bo delovni dan mimo. 

Ljubezen: 
Obnovili boste svoje razmerje. Prav tako boste gradili na zaupanju, saj vam ga trenutno še primanjkuje. Danes se boste pričeli zavedati, da ste hvaležni za to, da imate ob sebi takega partnerja. Pred vama je svetla prihodnost, zato ne skrbite preveč. Prav pa je, da se trudite. Ohranite vaše razmerje aktivno. Samski časa za ljubezen ne boste našli.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC

Splošno: 
Danes boste presenečeni, saj boste slišali neprijetno novico, ki bo vplivala predvsem na vaše finance. Ne bodite presenečeni, če vam bodo na delovnem mestu sporočili, da so vam znižali plačo. Ravnajte previdno z denarjem in si ne privoščite toliko zabave v prostem času. Nadzirajte se, ko zapravljate denar. Zdravje: danes se bo lahko pojavil glavobol. Pijte veliko tekočine.

Ljubezen: 
Predstavniki moškega spola bodite previdni, saj se zdi, da boste danes pretiravali s svojim vztrajanjem. Prav je, da ste vztrajni v ljubezni, toda če ste samski in vas oseba zavrne, potem je zagotovo čas za umik. Podajte se v podobo lovca in prevzemite njegove karakteristike. Na svetu obstaja več oseb, s katerimi se lahko ujamete. Naj vas ne skrbi!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

KOZOROG

Splošno: 
Danes boste prejeli dobre novice, še posebno glede financ. Prav je, da ste na začetku skeptični in da se nad novico navdušite šele takrat, ko bodo informacije zares preverjene. Na delovnem mestu se bodo pojavile okoliščine, ki vam bodo omogočile osebno in profesionalno rast. Ne skrbite, saj boste nov mesec že pričeli zares uspešno!

Ljubezen: 
Predstavniki moškega spola boste pričeli dvomiti v lastno srečo v vašem ljubezenskem razmerju. Zdelo se vam bo, da je iskrica mimo in da med vama s partnerko ni take strasti, kot je prevladovala nekoč. Ne sklepajte prehitro. Prespite današnji dan, saj se bodo lahko že jutri vaši občutki povsem spremenili. Ne ravnajte prehitro, saj bi to lahko kasneje obžalovali.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 
Pri delu se boste počutili slabo, toda povsem po lastni krivdi. Iskali boste napake, ki dejansko ne bodo obstajale. Poslovite se od samokritičnosti in natančnosti, ki onemogočata vaš razvoj. Pokažite, da imate delovni potencial in ne zavrite vsega samo zato, ker niste zadovoljni sami s seboj. Finance: čas je, da premislite, preden boste odprli svojo denarnico!

Ljubezen: 
Moški predstavniki boste danes ljubosumni, saj boste slutili, da se vaša partnerka ogreva za drugega moškega. Preden jo boste obtožili, se prepričajte, ali so vaše obtožbe realne, saj bi se lahko osramotili pred ostalimi. Sumničavost tokrat raje pustite ob strani, saj bo vse le plod vaše domišljije. Tudi predstavnice ženskega spola ne boste navdušene nad svojim partnerjem. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI

Splošno: 

Čutite, da si zaslužite več, kot imate? Bodite zadovoljni s tem, kar imate trenutno, saj premalokrat pomislite, kako bi bilo, če bi vse izgubili. Ne bodite pohlepni, saj vas lahko življenje preseneti na vsakem koraku. Bodite previdni, kako se obnašate do soljudi. Prav je, da ne obrekujete, saj bi si na tak način ustvarili le sovražnike.

Ljubezen: 
Predstavniki moškega spola boste danes zelo resni, morda celo malce oddaljeni od partnerke. Zelo se vam bo, da potrebujete čas za razjasnitev svojih misli. Vzemite si ga. Poskrbite za to, da ji boste v večernih urah namenili dovolj pozornosti, saj se bodo lahko v nasprotnem primeru med vama pojavili prepiri. Bodite odkriti in ji zaupajte svoje skrbi. Naučite se, kaj pomeni biti dober partner.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
  • Maya_Cawthorn 16:05 28.december 2018.

    Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem dobil $ 29746 iz tega dela. Neverjetno in enostavno delati in redni dohodek je neverjeten. Predlagam vam, da se zdaj ...prikaži več vključite v to službo kot delovni čas in zaslužite več kot polni delovni čas, tako daa sleditee tej povezavi. Vso srečo .... ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com