Magazin > VIP
5794 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 6. septembra 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Petek bo poln presenečenj.

OVEN
Splošno:

Danes vas bodo drugi ustrahovali, ker kar naprej iščete njihovo odobritev. Pripravite se na stres, do prepirov bo prihajalo tudi med vami in vašim partnerjem. Partner vam bo želel predstaviti vaš potencial. Ne vzemite tega kot kritiko, drugi v vas vidijo le več potenciala. Prisluhnite jim in mogoče boste razumeli, kaj vam želijo povedati.

Ljubezen:
Vaše želje bodo močne in želeli boste uživati, mogoče boste celo malce sebični. Do romance bo lahko prišlo, le če boste pokazali malo želje in boste sprejeli izziv. Cenite in okušajte svoje življenje. Sledite svojim željam in lahko boste spoznali osebo, ki vam bo svet popolnoma obrnila na glavo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Vaš bližnji prijatelj je zelo občutljiv in hitro ranjen zaradi tistega, kar pravijo drugi. Pomagajte mu in ga spravite ven ter počnita skupaj nekaj zabavnega. Nimate vseh odgovorov, ki jih išče, a že če ga boste odpeljali v družbo, mu bo dobro delo, saj bo takrat misli čisto preusmeril, vi pa se boste sprostili.

Ljubezen:
Vaša želja po ljubezni in privrženosti bo močna, hrepeneli boste po užitku. Delovali boste na osnovi čustev in kreativnih impulzov, celo hitreje kot običajno. Če niste srečni z določenimi stvarmi v vašem osebnem življenju, bodo te teme prišle na dan. Lahko bo prišlo do nestrinjanja in napetosti v razmerju.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Karkoli boste naredili, ne boste videli nobenega napredka. Lahko bo šlo za vaš pristop, morda bo napačen in vam ne bo pomagal. Velikokrat pričakujete nagrado za vaša dejanja takoj, kar privede do razočaranja. Svoj izziv pričnite brez primerjanja sebe z vsemi drugimi in tako boste štartali s pravim pristopom.

Ljubezen:
Skoraj nič ne bo potekalo tekoče, skoraj nič ne bo šlo po svoji poti, a nikar zato ne obupajte. Še naprej stremite k svojemu cilju, dosegli boste željen napredek. Sprememba okolja vam bo koristila, kot tudi vsem bližnjim okoli vas. Ne bodite tako ostri do sebe in spoznajte, da ste, kakršni ste. Delate najbolje kot le lahko.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Bili boste prvi, ki boste izvedeli pomembno novico. Morali se boste tudi odločiti, komu jo boste povedali in komu ne. Manj ljudem boste zaupali, večje bodo možnosti, da informacija ne bo ušla do napačnih ljudi. Vsekakor premislite, komu jo boste zaupali in kdo so pravi prijatelji v takšnih časih.

Ljubezen:
Vaša čustva bodo v tem obdobju na višku. Bili boste čustveno zelo napolnjeni, da bo že kar težko, da ne bi vsem povedali, kako se počutite glede vsega. Lepo bo, če boste čustva malo spustili na dan, vse dokler boste pri tem previdni in boste jasno nakazali, komu so namenjena.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Stvari se bodo spremenile in znaki bodo danes zelo očitni. Vse, kar je včasih bilo trdno in stabilno, se bo podrlo. Vsi imamo radi, da so stvari predvidljive večino časa, a včasih je tudi dobro, da pride nekdo mimo in malo premeša stvari, da se lahko znebimo odvečnih in nepotrebnih stvari.

Ljubezen:
Malo več romance in zdrave doze intimnega pogovora je tisto, kar potrebujete. Z večerjo ob svečah in steklenico dobrega vina pripravite ozračje za nekaj resne romantike. Vsakodnevne probleme in težave spustita iz pogovora. Flirtanje in vizualno nagajanje bo stvari spravilo v pogon.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 1

DEVICA
Splošno:

S problemom ste se borili kar nekaj časa. Dobili boste dragocen vpogled v celotno zadevo in še danes boste vedeli, kako jo boste rešili. Odgovor bo prišel od nepričakovanega vira. Kako boste odreagirali na novo informacijo v vaši situaciji, bo odvisno od tega, kako odprti boste za spremembe.

Ljubezen:
V ospredju bo socializacija in ponovna vzpostavitev vezi s prijatelji in družino, ki jih že dolgo niste videli. Vzemite si nekaj časa in se posvetite tistim v vašem osebnem krogu, ki jih niste videli in slišali že nekaj časa. Oživeli boste tudi duhovno, samski pa boste morda spoznali pravo osebo zase.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

To bo dan, ko boste imeli korist, ker se boste bolj zavedali vašega čustvenega stanja. Čeprav boste izkusili občutke, ki jih raje ne bi, nikar ne skrbite. Naučili se boste veliko o sebi, končno boste videli sebe in svoje probleme. Prilagodite perspektivo tako, da boste videli večjo sliko.

Ljubezen:
Tih razmislek vam bo danes pomagal. Posvetite več pozornost vašemu notranjemu svetu in temelju, ki podpira vse vaše zunanje aktivnosti. Čas bo pravi, da porabite nekaj več časa zase, malce pozabite na vse druge. Ugotovite, kaj vse vas osrečuje in tako boste v vaših razmerjih bolj zadovoljni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Čas bo pravi, da začnete deliti vaša čustva. Komunikacijske linije bodo odprte. Že težke teme boste obravnavali preprosto in rešili boste kar nekaj problemov. Sledite vašim občutkom in vsi problemi se bodo rešili. Vsekakor pa preden se boste za kaj odločili, dobro premislite o poti do rešitve.

Ljubezen:
Vaše navdušenje in notranji zagon za življenje bosta zelo visoko. To bo pozitiven čas, ko boste vaša čustva izražali odprto. Bili boste živi in zainteresirani za svet, razmerja bodo razburljiva in harmonična. Dobra volja in nasmešek vas bosta lahko popeljala do nepozabnih trenutkov z osebo, ki vam je všeč.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Ste v skrbeh za dom in domača razmerja? Dan bo idealen, da se skoncentrirate na to, kako boste zakrpali vse nesporazume, ki so nastali med vami in vašimi ljubljenimi. Uberite raje čisto pot, srečajte se ali dobite za pogovor. Zagotovo bo rezultat tega soočenja harmonija med vami.

Ljubezen:
Vaše osebno razmerje se bo znašlo pred izzivom, saj se bodo pojavili nepričakovani zapleti. Nepričakovana presenečenja bodo do vas prišla od novega vira. Bodite pozorni na nove ljudi, ki bodo vstopali v vaš socialni krog. Vsekakor se prepričajte o njihovih namenih, postavite jih pred dejstva.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Trenutno se učite nekaj novega, kar vam bo v veliko pomoč na dolgi rok. Ne bodite prehitri, a poskusite in spremenite stvari samo zaradi tega, ker ne odgovarjajo vašim standardom. Čeprav so konflikti in nesporazumi naredili komunikacijo težko, boste dobili veliko moči iz vztrajnosti.

Ljubezen:
Vaše intimno in romantično razmerje ima globoko, utemeljeno kvaliteto. Vaši notranji občutki po ljubezni in bližini so zelo močni. Pojavlja se potreba po nežnosti. Zalotili se boste ob iskanju nekaj romantike ali vsaj nekaj čustvene sprostitve. Vsekakor morate slediti vaši intuiciji in imeli se boste dobro.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes boste spet kritizirali druge, zaradi česar boste bili tudi sami tarča. Spoznali boste, da dobivate nazaj tisto, kar ste v preteklosti izločili. Zbudili se boste ob dejstvu, da če boste preveč kritični do drugih, boste sprožili nepotrebno bolečino in trpljenje. Namesto kritik raje izpostavite pozitivne stvari in dobili boste neverjetne rezultate.

Ljubezen:
Danes boste bolj magnetno in seksualno privlačni, vaše ljubezensko življenje bo skladno ter zadovoljujoče. Vaše izkušnje so pozitivni tok toplega in prijaznosti med vami in drugimi. Bili boste spodbujeni in napeti zaradi interakcij z nasprotnim spolom. Vaše ljubezensko življenje bo na višku.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Danes vam bo jasno, da niste tako fit, kot bi lahko bili ali pa mora nekdo, ki vam je blizu, pričeti z dnevno telovadbo. Pojdite sami v fitnes ali pa peljite to osebo. Nikoli ni prepozno pričeti s kakšno aktivnostjo v življenju. Nivo vaše fitnes rekreacije se bo počasi in enakomerno dvigoval. To bo izboljšalo vašo mentalno in fizično kondicijo.

ljubezen:
Bili boste impulzivno vzburjeni in spogledljivi ter malce nemirni, če se boste znašli v nestabilnem in nepredvidljivem razmerju. Vezani, vaši prijatelji in ljubezenski partner se bodo obnašali čisto nepričakovano. Ohranite odprt um in bodite prilagodljivi, to bo v vašem razmerju še kako potrebno.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.