Magazin > VIP
4344 ogledov

Dnevni horoskop za petek, za 29. september

astrologija
Takšen bo zadnji delovni dan v septembru.

OVEN

Splošno:
V ospredje bodo danes stopile nove priložnosti za sklepanje prijateljstev. Na delovnem mestu boste ugotovili, da pravzaprav nimate dovolj iskrenih prijateljev, zato boste na situacijo pogledali iz povsem drugega zornega kota. Vsekakor se boste zbližali z določeno osebo, ki vam bo všeč že na prvi pogled. Veselite se novih priložnosti za prijateljstvo.

Ljubezen:
Vezani pokažite, česa si pravzaprav želite in česa vam primanjkuje v partnerskem odnosu. Čutite namreč, da vam partner ne izkazuje vse pozornosti, ki jo potrebujete. Morda ste prezahtevni, toda prav je, da veste, kaj potrebujete in česa ne. Navsezadnje vas mora sprejeti takšne, kot ste. Samski, naj vas ne bo strah pokazati občutkov.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK

Splošno:
Poskrbite za kroženje denarja. Prav je, da premislite o tem, ali zares znate upravljati s financami ali ne. Zatecite se k strokovnjaku, saj vam ta lahko poda mnogo koristnih nasvetov. Prihaja obdobje, v katerem se bodo vaši stroški povečali, zato bolj pazite na finance. Pozornost pa namenite tudi počutju. Znebite se nemira in živčnosti. Čas bo prinesel svoje. 

Ljubezen:
Vezani boste danes čutili, da ste globoko zabredli. Vsekakor bo dan pravi za to, da se s partnerjem pogovorita in da mu zaupate lastne občutke. Med vama bo ponovno vladala harmonija, zato z besedo na dan. Samski se boste danes zatekli po nasvet k prijatelju. Zdi se, da je vedno tam, ko ga potrebujete. Zahvalite se mu in mu izkažite pozornost.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

DVOJČKA

Splošno:
Na delovnem mestu boste danes v središču pozornosti, saj se bodo sodelavci spraševali, kaj je narobe z vami. Vrnite se nazaj na stari tir ter pokažite svojo delovno vnemo in pridnost. Vsekakor se vam bo obrestovalo. Ločite delo od zasebnega življenja. Pazite na počutje. Lahko da se bodo pojavili glavoboli. Nadihajte se svežega zraka. 

Ljubezen:
Danes boste precej čustveni. Do partnerja boste bolj prijazni, zato bosta lahko zgladila vse spore, ki so se pojavili v preteklih dneh. Čutili boste, da razum stopa v ospredje, zato boste danes priznali svoj del krivde. Opravičite se, če mislite, da ste bili nevzdržni. Opravičilo bo vsekakor stopilo na plodna tla. Samski pričakujte miren večer.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
V ospredje bo danes stopila nova priložnost na delovnem mestu. Če se vam je še nekaj dni nazaj zdelo, da nekaj ni dosegljivo, boste danes razmišljali drugače. Ta dan boste želeli zaključiti uspešno, zato se boste lahko prav danes znašli na sestanku z nadrejenim. Pričakujte možnost napredovanja ali nove delovne obveznosti. V sebi boste čutili močan zagon in neverjetno energijo.

Ljubezen:
Današnji dan vam bo zares naklonjen. Čutili boste, da vam ljubezen daje zagon in energijo. Tisti, ki ste vezani, boste čutili, da sreča med vama s partnerjem vpliva na dojemanje okolice. Planeti bodo danes na vaši strani, zato lahko pričakujete ogromno romantičnih in prelepih trenutkov v večernih urah. Samski boste razmišljali o osebi, ki vas je povsem prevzela.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
Prav danes boste razmišljali o svojem pogledu na delo. Zdelo se vam bo, da želite več, kot vam je ta trenutek ponujeno, zato ne boste oklevali. Poiskali boste nove možnosti in priložnosti za napredovanje. Vsekakor boste polni idej, čas pa se vam bo zdel neprecenljiv. Vaša samozavest bo na višku, kar bo vidno tudi pri vaših željah in ambicijah. Bravo!

Ljubezen:
Danes boste v partnerskem odnosu pokazali več odprtosti. Partner bo tako ponovno dobil zaupanje v vajino razmerje. Pokazali boste tudi več navdušenosti nad vajinim razmerjem, zato bo med vama ponovno zavladala harmonija, ki sta jo v minulih dneh iskala. Samski si boste pričeli dopisovati z osebo, ki vam je všeč v vseh pogledih.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Zdi se, da ste v zelo pomembnem obdobju. Pri delu bo vladala napetost, saj boste čutili pritisk, ki bo globoko v vas povzročil ogromno zmede in živčnosti. Danes se boste znašli na razpotju, saj se boste morali na delovnem mestu opredeliti glede zelo pomembnega vprašanja. Prisluhnite sami sebi in svoji intuiciji in videli boste, da vas ta ne bo pustila na cedilu. Pazite na počutje!

Ljubezen:
Izražali boste svoje misli in čustva, ki se bodo nanašala na ljubezen in partnerski odnos. Čas, v katerem se trenutno nahajate, je izrednega pomena, saj boste mnogi lahko naredili korak naprej. Samski boste odprli novo poglavje v vašem življenju. Danes boste razglabljali o preteklosti in napakah, ki ste jih storili. Na napakah se učimo, zato bodite ponosni na dosedanje izkušnje. 

Ljubezen: 4 
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA

Splošno:
Še vedno boste malce neučakani. Želeli boste več, kot vam je v tem trenutku na voljo, zato se boste lahko zapletli v ekstremne situacije. Analizirajte nastalo situacijo. Vprašajte za nasvet bližnjo osebo in videli boste, da boste dobili povsem nov pogled na nastalo situacijo. Pri delu ravnajte taktično in diplomatsko. Ne prenašajte slabe volje in energije na bližnje. Ohranite mirno kri.

Ljubezen:
Bodite to, kar ste in videli boste, kdo vas ima v resnici rad in kdo ne. Tisti, ki ste samski in v procesu spoznavanja določene osebe, se ne sramujte več. Vsi smo krvavi pod kožo, tudi vi. Pokažite svoj pravi obraz in videli boste, kako zelo ste tej osebi všeč. Vezani lahko danes v razmerju pričakujete veliko nesoglasij in prepirov. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
Zdi se, da se boste prav danes žrtvovali za delo, ki ga opravljate. Čeprav si želite več prostega časa veste, da trenutno to ni mogoče. Zagotovo lahko pričakujete podaljšan delovnik. Ne pritožujte se, saj morate nadoknaditi, kar ste v preteklosti izgubili. Splošno počutje bo danes boljše. Zdelo se vam bo, da ste se končno umirili. Četudi se boste znašli pred težavo, ne dramatizirajte!

Ljubezen:
Čas je, da prenehate razmišljati tako negativno. Četudi niste imeli sreče v ljubezni, ne pozabite, da je vsak svoje sreče kovač. Ne obnašajte se, kot da ste vi tista žrtev, ki prenaša vso zlo tega sveta. Četudi ste se v preteklosti opekli, je čas, da greste dalje. Vezani premislite. Prav je, da ste do partnerja odkriti in da skušate razumeti tudi njegovo plat.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Pomembno je, da se osredotočite na delo, saj je od tega odvisna vaša prihodnost. Ne zapravljajte časa z nepomembnimi stvarmi in podrobnostmi. Pred vami je naporen delovnik, v katerem boste morali pokazati vse svoje znanje in sposobnosti. Ravnajte premišljeno in preudarno. Zvečer si odpočijte. Počutje: otresite se stresa!

Ljubezen:
V ljubezni boste samski danes nekoliko zmedeni. Vezani se boste domov vrnili utrujeni, kar bo lahko povzročilo zmedo in ohladitev razmerja. Zdelo se vam bo, da vam je partner zameril, saj se mu ne morete posvetiti v tolikšni meri, kot si želi. Fizična aktivnost vam bo povrnila moči. Ne mislite le nase in na lasten uspeh. Delite ga z najbližjim.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:
Pri delu se boste danes soočali z negativno energijo in prepiri. Vsekakor brzdajte temperament in se nikar ne zapletite v kakšno skrajno situacijo. Pustite stvari raje pri miru, kajti brez vašega posredovanja se bodo rešitve zagotovo pokazale same od sebe. Usoda je v vaših rokah, toda ne ukrepajte vedno takoj. Danes si vzemite čas! 

Ljubezen:
Danes si boste vzeli čas za premislek. Spoznali boste, da ste se v zadnjem obdobju obnašali neprimerno. Vsekakor boste v svojem vedenju prepoznali vsaj kanček posesivnosti in ljubosumja. Planeti, ki vplivajo na vas, pričajo o občutljivosti, ki je trenutno del vas. Zavedajte se tega in se pogovorite sami s seboj. Razumski pristop vam bo koristil.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:
Zdelo se vam bo, da vam delo vzame preveč časa, saj se zaradi tega ne morete posvetiti vsem ljudem, do katerih gojite določena čustva. Zagotovo si lahko izberete dan v tednu, v katerem boste izpolnili vse svoje obveznosti. Danes v delu ne boste prepoznali izziva, zdelo se vam bo dolgočasno. Skušajte si popestriti delovnik na svoj, poseben način.

Ljubezen:
Danes boste veliko premišljevali o ljubezni in odločitvah, ki jih boste sprejeli na tem področju. Res je, da se vam zdi, da jih morate sprejeti, toda ne skrbite, saj imate na voljo veliko časa. Vezani boste čutili, da je čas, da naredite korak naprej v vašem odnosu s partnerjem. Samski pa boste pričeli hrepeneti po ljubezni. Ozrite se okoli sebe!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
Danes se boste pri delu osredotočili na administrativne zadeve, ki vam predstavljajo ovire. Želeli si boste premika naprej, toda čutili boste, da vas nekaj ovira. Pripravite se, saj boste izgubili veliko časa s papirji. Vsekakor se umirite, saj ne morate zahtevati, da gre vedno vse po planu. Zaupajte vase in videli boste, kako lahko je v resnici! 

Ljubezen:
Samski boste danes melanholični in ravnodušni. Vezani boste čutili, da morate postaviti sebe pred razmerje. Znašli se boste na razpotju, saj boste izbirali med kariero in ljubeznijo. Vsekakor skušajte poiskati pravo ravnotežje, saj je le to mogoče, seveda če imate ob sebi pravo osebo. Pogovorita se!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice