Magazin > VIP
14362 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. marca 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Z energijo konjunkcije med Luno in Merkurjem ne odstopajte od svojih stališč in se začnite približevati pravi resnici.

Dobili boste občutek, da bi morali nekomu nekaj lepega podariti, sledite mu. Znebite se bremena, ki se prepleta po notranjosti, saj vas bo v nasprotnem primeru začelo močno obremenjevati. Tokrat bo najbolj priporočljivo delovati po instinktu. Preveč razmišljanja verjetno ne bo dobro sprejeto, zato se analiziranju izognite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Nikar se ne usmerjajte v napačne odločitve, ki onemogočajo napredek. Priznajte si, da v preteklosti niste rešili vsega, zato se ponavljajo problemi, ki jim ni videti konca. Naj vas vodijo izkušnje.

BIK

Naredite z optimizmom, ki ga prebuja luna v ovnu, vsaj eno prijetno stvar zase, takšno, ki si jo že dolgo želite. Energije boste imeli na pretek, zato dokončajte opravila, ki ste jih že pred časom začeli. 

DVOJČKA

Nečesa se predolgo oklepate, zato razmislite, ali je vse skupaj vredno. Morda morate samo nekoliko spremeniti svoja stališča. Zaradi energije lune v ovnu boste nervozni, zato si vzemite čas tudi za počitek.

RAK 

Nekomu utegnete povedati vse naenkrat, ob izbruhu čustev in iskrenosti se boste boljše počutili. Skušajte svojo osredotočenost usmeriti drugam in začnite delati na tem, da osrečite sebe, ne samo druge.

LEV

Dobivali boste pravo spodbudo, zato boste bolj zadovoljni in sproščeni kot v preteklih dneh. Zastavili si boste bolj zahtevne cilje, ki vam bodo podarili dodaten zagon in vas spomnili na to, kako sposobni ste.

DEVICA 

Če morate storiti pomemben korak, se čim prej podajte v to smer. Na področju čustev boste kljub luni v ovnu senzibilni, občutili boste potrebo po harmoniji. Brez vmešavanja boste pustili, da se stvari odvijajo v svoji smeri.

TEHTNICA

Nekdo vas bo na simpatičen način pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak, ki so jih naredili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo v odnosih močno vznemirjala, zato se ji čim bolj izognite.

ŠKORPIJON

Nečesa, kar vam je vedno manj všeč, ne morete spremeniti. Ko boste o vsem skupaj razmislili, ter zadeve temeljito pregledali, boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki jih ne morete spremeniti.

STRELEC

Ne zapirajte se vase, ne sprašujte se predolgo o določeni zadevi, saj očitno preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti. Na čustvenem področju pokažite več izvirnosti in strasti.

KOZOROG 

Največ stvari se bo dogajalo na poslovnem področju, vmes pa vas bodo zaradi prehitrih korakov večkrat razjezili. V kolikor se z nekom neprestano prerekata, bo vse skupaj podobno vrtenju v začaranem krogu.

VODNAR

Na področju kariere in denarja bodite čim bolj razumevajoči in naklonjeni, saj ste na pragu novosti, s katerimi bi lahko kmalu več zaslužili. Dejstva bodo drugačna, toda srce vas vseeno vleče na isto stran.

RIBI 

Nikakor ne boste želeli popustiti, čeprav veste, da to morda ni najboljša odločitev. Skrbno in zbrano analizirajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili, kam se usmeriti.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.