Magazin > VIP
3032 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 22. marca 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Nekoliko nemirni in razdražljivi boste.

Občutek boste imeli, da se povsod v ozadju nekaj pripravlja, a ne boste vedeli, za kaj točno gre, dokler ne boste z direktnim pristopom vprašali. Ničesar ne boste rešili s praznim govorjenjem, zato hitro preidite h konkretnim dejanjem. V negativnem smislu lahko ko se nekaj ne bo odvijalo gladko postanete nepotrpežljivi.

OVEN
Razveselili se boste, saj se vam z energijo lune v vašem znamenju odpirajo nova poslovna obzorja. Čas je za konkreten premik ali kakšno večjo spremembo v vašem razmišljanju.

BIK
V domačem krogu se obeta zaradi napete energije konflikt, v katerega bo vključenih več nasprotno mislečih. Dobro bi bilo, da se bi iz vsega skupaj nekaj naučili, saj vam bo lažje.

DVOJČKA
Dogajanje na poslovnem področju bo napeto, zato pazite na sodelavce, ki bodo želeli na vsak način nadvladati nad vami. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt.

RAK
Zaradi pogumne in direktne komunikacije, ki jo prebuja luna v ovnu se bo nekaj končalo bolje, kot ste upali. Pozitivna energija vas spodbuja da tudi v ljubezni naredite nekaj drznega.

LEV
Luna v ovnu bo povzročila nemiren in impulziven skok v dogodivščine. V ozračju bo nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Na srčnem področju boste končno uporabili svoj šesti čut.

DEVICA
Trma vas ne bo popeljala v rešitve, zato bo določen trenutek na področju kariere nekoliko stresen in nenavaden. Pri čakanju na potezo drugih vpletenih v dogajanje boste vznemirjeni.

TEHTNICA
Zaradi energije lune v ovnu vam ne bo do čakanja. Sprijaznite se, da morda ne boste imeli dovolj časa za vse opravke, ki so na sporedu. V ljubezni boste po nepotrebnem zaletavi.

ŠKORPIJON
Pokazali boste veliko izvirnosti, s katero boste brez težav dokazali da ste primerni. Zadovoljni boste s seboj, saj počasi osvajate pomemben cilj, ki vam prinaša tudi finančno varnost.

STRELEC
Uspešni boste, še posebej tisti, ki se že dolgo časa trudite, da bi na kariernem področju priplezali nekoliko višje.  Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode. 

KOZOROG
Ne bo vam potrebno dolgo čakati na ugodne izide, saj energija lune v ovnu prinaša hitre rešitve s pozitivno vsebino. Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti. 

VODNAR
Nekdo od sodelavcev bi vam utegnil škoditi, vendar neuspešno, saj ga boste hitro prebrali in ugotovili, kaj ima za hrbtom. Vzemite si čas, da boste prepričani v svoje naslednje dejanje.

RIBI
V določeni situaciji, ki bo od vas zahtevala zbranost boste morali zelo dobro premisliti svojo naslednjo potezo in se držati določenih pravil. Počasi boste pripravljeni na večje prelomnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.