Magazin > VIP
3051 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 7. decembra 2022

Božič, prazniki Profimedia
Razigrana energija bo prebudila dobre odločitve ter uredila odnose do te mere, da se s težavnimi energijami ne boste želeli ukvarjati.

Premostili boste notranjo napetost, premagali morebitno bolečino in se usmerili tja, kjer čutite dobre vibracije. Veliko boste spraševali, nekateri pa boste tudi malce zbadljivi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Sproščeno delo, telesna dejavnost in energija lune v znamenju dvojčkov bodo pomagala odpraviti kopičenje negativne energije. Naredite več v smeri realizacije.

BIK
Nikar ne pričakujte pomoči, če boste vse skupaj reševali pazljivo, skrbno in odgovorno, potem ne boste izgubili ničesar. Luna v dvojčkih vam bo omogočila, da boste bolj razigrani.

DVOJČKA
Trud, ki ga boste vlagali v delo, bo opažen in pohvaljen. Vendar to še ni vse, deležni boste tudi manjših opazk, ki pa jim ne boste naivno verjeli. Nihali boste iz ene strani na drugo.

RAK
Čeprav smatrate, da vam sreča po vseh borbah zadnjega časa pripada, se vam obetajo konflikti in spremembe v zvezi z cilji in situacijo na poslovnem in finančnem področju.

LEV
Vprašanja, na katera boste morali biti osredotočeni, vas bodo zaradi energije lune v dvojčkih obremenila in vas pahnila v dvome. Obremenjeno bo tudi individualno izražanje.

DEVICA
Kljub razigrani luni v dvojčkih, se boste osredotočili na delo, saj trenutno ne čutite zadovoljstva. Poskusite srečo raje poiskati v drobnih malenkostih, povezanih s čustvi.

TEHTNICA
Počasi boste znali odvreči vse kar vas omejuje in veže, tako čustveno, duševno, fizično, finančno in duhovno. Pomembno je, da se vsega kar se vam trenutno dogaja  zavedate.

ŠKORPIJON
Ohranite kljub luni v dvojčkih svoje ravnotežje in ne izgubljajte svoje energije za nepomembne zadeve in neiskrene posameznike. Ne delajte stvari prehitro, vzemite si čas.

STRELEC
Pomembno je, da ne sklepate prehitro, da si vzamete čas, ter zaupate svoji intuiciji, ki vam lahko pomaga, da bodo želje morda že kmalu uresničljive. Pomembno bo tudi prisluhniti.

KOZOROG
Izogibajte se preobremenjenosti ter vsem presežkom, ki bodo vodili v stres in slabo voljo. Dovolite si v miru posedeti in poklepetati, brez da bi ves čas gledali na uro.

VODNAR
V ljubezni boste neodločni, vendar pazite, sicer boste zlahka naredili novo napako. Energija dvojčkov vam bo po eni strani naklonjena, saj se bo vse dogajajo z bliskovito hitrostjo.

RIBI
Težave, ki se bodo pojavile ne bodo velike in nikakor ne bodo vplivale na celoten potek zadeve ali situacije, zato jih lahko tokrat celo spregledate in se posvetite bistvenim stvarem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.