Magazin > VIP
2084 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 8. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Iskali boste mir, harmonijo in skladne rešitve.

Nič vas ne bo razjezilo, saj vas bo spremljal občutek, da se bodo vse zadeve, tudi tiste kočljive kmalu uredile v pravi smeri. Želeli boste izstopati s svojo urejenostjo in poskrbeti da vas opazi tista oseba zaradi katere že dolgo čutite metuljčke v želodcu. Skušajte narediti prvi korak, obrestovalo se vam bo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v tehtnici boste razpoloženi tudi za težje delo. Proti večeru bo vaša zbranost upadla pod vplivom dogodkov na čustvenem obzorju. Bodite čim bolj jasni in brez dlake na jeziku.

BIK
Imejte več posluha za dobre nasvete, ki jih boste deležni. Skušajte ostati mirni in zbrani, kar se vam lahko dolgoročno obrestuje pri delu ali pri tem, da se postavite zase.

DVOJČKA
Zaradi vpliva lune v tehtnici boste nekoliko manj pristranski kot po navadi. Nekaj ste sprejeli precej mirno in ugotovili, da je to edina pot do rešitve. Več časa preživite sami s sabo.

RAK 
Določena situacija vas bo usmerila v intenzivne spremembe na čustvenem področju. Če se odločate med dvema osebama, bi bilo priporočljivo še nekoliko počakati, da ne naredite usodne napake.

LEV
Nekaj prijaznih besed bo nekomu pomenilo veliko več, kot bi si mislili. Skušajte z energijo lune v tehtnici delovati spodbudno, čeprav še sami niste povsem prepričani v določeno zadevo.

DEVICA
Spoznali boste, da vam trenutni uspeh ne pomeni veliko, saj boste z mislimi nekje drugje. Izboljšan ljubezenski odnos vas bo motiviral k dejanjem, ki jih prej niste upali udejanjiti.

TEHTNICA
Hiter življenjski tempo vam tokrat ni odveč, prav nasprotno. Kamor koli se boste obrnili, ugotavljate, da ste cenjeni in zelo dobro sprejeti. Prebuja se tudi vaša tekmovalnost.

ŠKORPIJON
Prevzemajo vas nežne vibracije, ki jih prinaša vpliv lune v tehtnici, zato se boste bolj posvečali svojim najdražjim. Manj kot se vas bo zbralo, bolj boste uživali v nepričakovani spremembi.

STRELEC 
Planeti prinašajo ugodno obdobje, v katerem se boste srečali s pozitivnimi spremembami in bolj konkretnimi rešitvami določenih zapletenih situacij. Tudi večer bo zelo sproščen.

KOZOROG
Z energijo lune v tehtnici se držite zastavljenih dogovorov. Nobena nepričakovana obveznost, zunanja okoliščina ali sijajna priložnost ne bo dovolj dober izgovor, če boste zamočili.

VODNAR
Ne vdajajte se prevelikemu sanjarjenju. Prav je, da ohranjate optimizem, vendar se globoko v sebi zavedate, da so to le rožnati upi. Počasi se bo potrebno postaviti zase in začeti razmišljati o premikih.

RIBI 
Vpliv bo ugoden, saj luna v tehtnici spodbuja kompromise in prijetno počutje. Določena situacija vas usmerja tja, kjer so dobri rezultati. Ugodna energija vas bo spremljala tudi na čustvenem področju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.