Magazin > VIP
7010 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 9. oktobra

astrologija
Koga čaka lepa sreda?

OVEN
Splošno:

Zbudili se boste rahlo zbegani, saj ne boste vedeli, zakaj sploh odhajate v službo. Zavedajte se, da ste v slabšem obdobju in da planeti niso naklonjeni področju dela. Ne oklevajte! V vsaki težavi lahko prepoznate nov izziv. Ko boste to premagali, boste močnejši. Razmislite o svoji prihodnosti. Zdravje: živčna vojna vas ne bo pripeljala daleč.  

Ljubezen:
Partner je še v preteklih dneh užival ob vsej pozornosti, ki ste mu jo izkazali. Danes je pred vami nova naloga. Ne uničite vsega, kar ste pokazali. Naj vam partner nudi oporo in ne prenašajte slabe volje nanj. Predstavnice nežnejšega spola bodite previdne, saj se morate zavedati, da vam je partner lahko v oporo. Tudi ve niste jeklene. Samski, ne zaprite se vase!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Pred vami je prijeten dan, poln novih dosežkov. Pri delu boste danes zažareli v vsej svoji podobi. Lahko pričakujete osebno zadovoljstvo v službi, saj vam bodo nadrejeni zaupali novo nalogo. Pokazali boste vso navdušenost. Pazite na finančno stanje. Morda se še ne zavedate, toda pred vami je nestabilno obdobje, zato razumno ravnajte s sredstvi, ki jih imate na voljo.

Ljubezen:
Nežnejši spol bo danes čutil, kako raznežen je v resnici. Stopate v obdobje, ko boste občutljivejši. Vse pripombe vas bodo zelo hitro prizadele. Ne vzemite vsega tako osebno, raje ohranite razum v odnosu, ki ga imate. Samski boste razmišljali o tem, kako radi bi se vezali. Če ste prepričani, da je neka oseba prava, ne oklevajte več dolgo. Le pogumno!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

V današnjem dnevu se vam bo zdelo, da ideje kar vrejo iz vas. Pri delu boste polni novih zamisli. Vaša kreativnost se bo kazala na mnogih področjih. Pazite na to, da boste v komunikaciji z nadrejenimi ohranili rdečo nit. Vaša filozofska nota bo danes na visokem nivoju. Na finančnem področju bodite pazljivi. Premislite o vseh stroških, ki jih imate, saj se bodo lahko pojavile težave.

Ljubezen:
Danes boste zelo ljubosumni. Zdelo se vam bo, da vam partner ne nameni nič svojega časa. S svojimi klici in sporočili boste omejevali njegovo svobodo. Ohranite razum in dostojen nivo spoštovanja, saj je slednji najpomembnejša karakteristika vsakega razmerja. Samski boste čutili, kako se v vas prebuja želja po lovu. Puščice ljubezni boste usmerili v točno določeno osebo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes boste rahlo zaspani. Zdelo se vam bo, da danes niste sposobni delati. Med delovnikom vas bo premlevalo domotožje, zato boste delovne naloge težje opravljali. Skušajte nadzorovati svojo motivacijo, da se ne boste znašli v neprijetnem pogovoru z nadrejenimi. Danes pričakujte finančni odliv, ki vas bo negativno presenetil. Učite se na svojih napakah.

Ljubezen:
Tisti, ki nimate ustaljenega odnosa, boste zagledali nekoga, ki vas bo povsem očaral. Zdelo se vam bo, da ste se zaljubili na prvi pogled. Naj vas videz ali karakter ne premamita. Ne pozabite na fazo spoznavanja,. Vezani boste dragi osebi danes priskočili na pomoč. Prav je, da se lahko zanese na vas. Nocoj boste partnerja očarali.  

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Previdno! Danes vas bo lahko vaš temperament pogubil. Pri delu se vam bo zdelo, da ste prikrajšani, saj vaše zamisli ne bodo prišle do izraza. Morali se boste malo bolj potruditi. Dobro veste, da brez truda skorajda nič ni mogoče. Imejte realna pričakovanja in videli boste, da je dosegljivo vse. V popoldanskih urah se boste predajali športu. Zdelo se vam bo, da se boste le s fizično aktivnostjo lahko otresli negativnih misli.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v stalnem odnosu, boste prepričani, da imate ob sebi pravo osebo. Moški si boste zastavljali določena vprašanja, na katera ne boste našli pravega odgovora. Pogovorite se s partnerko in ji povejte, kaj čutite. Predstavnice nežnejšega spola boste zaupale v svoje razmerje. Zdelo se bo, da verjamete vanj bolj kot prej. Samski, pred vami je obdobje evolucije v ljubezni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Danes boste čutili, da ne smete hiteti. Že v dopoldanskem času boste polno zasedeni. Zdelo se vam bo, da vam delo ne omogoča umirjenega dihanja. Če boste nadaljevali s takim tempom, se bo vaše telo zagotovo izčrpalo. Premislite o jogi ali meditaciji, saj boste samo na tak način vzpostavili ravnovesje med fizičnim in mentalnim. Vzpostavite stik s seboj. Finance: odlično!

Ljubezen:
Dan boste pričeli povsem na novo. V ljubezni boste tisti, ki že imate ustaljen odnos, dosegli visoko raven razumevanja. Imeli boste občutek, da sta si s partnerjem pisana na kožo. Zvečer boste zahtevali ogromno pozornosti, nagnjeni boste k nežnosti. Samski boste hrepeneli po določeni osebi. Približajte se ji.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste prišli do nove ugotovitve. Zdelo se bo, da ste dosegli osebni razvoj. Nove izkušnje, ki so pred vami, vas bodo oplemenitile. Mnogi vam že sedaj zavidajo, toda ne skrbite. Sledite svojim ciljem in pokažite vso zagretost na področju dela. Nič ni narobe, če ste ambiciozni, ravno nasprotno. Bodite ponosi na svoje vrline. Svetujemo vam izredno pazljivost pri denarnih zadevah!

Ljubezen:
Včasih se vam zdi, da vztrajate pri nečem, kar nima smisla. Se vprašate zakaj? Odgovor boste našli globoko v sebi. Kjer je ljubezen, je tudi pot. Vprašajte se, ali je v vašem partnerskem odnosu prisotno prvo in drugo. Tisti, ki ste samski, boste žareli od sreče. Zdelo se vam bo, da ste v najboljšem obdobju v svojem življenju. Uteho in ljubezen boste našli v bližnjih.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Polni boste energije, zato boste čutili, kako se z lahkoto predajate vsem vprašanjem in ste zainteresirani za vsako stvar. Vaše misli bodo romale sem ter tja. Rahlo zasanjani boste morda le na poslovnem področju. Zadanih ciljev se raje lotite v sledečih dneh. Danes pričakujte pomemben klic prijatelja. Znašel se bo v težavah, zato mu bo vaš nasvet koristil. Izkažite se!  

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste danes navdušeni nad svojim razmerjem. Partner vas bo presenetil s povabilom, nad katerim boste kar osupli. Predstavnice nežnejšega spola boste pričele verjeti, da je ob vas moški, po katerem ste hrepenele celo življenje. Predstavniki moškega spola boste danes začutili, kako zelo ste zaljubljeni v osebo, ki je ob vas. Samski boste tudi danes zasanjani.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Pred vami so povsem novi koraki na mnogih področjih. Nov dan boste pričeli z dobrim statusom. Pri delu boste na vrhuncu svojih sposobnosti. Pokazali boste predanost, ki je že dolgo niste. Danes lahko pričakujete naporen dan, saj boste obkroženi z delom. Domov se boste vrnili izmučeni. Pred vami je novo obdobje. Pojdite v posteljo prej kot običajno, saj si boste tako nabrali novih moči za jutri.

Ljubezen:
Samski boste danes zelo zasanjani, zaprli se boste v svoj svet. Želeli si boste bližine. Zdelo se vam bo, da vas bo vsakič, ko boste videli svojo simpatijo, streslo do kosti. Pristopite do nje, morda boste presenečeni nad odzivom. Predstavnice nežnejšega spola boste danes rahlo zaprte. Zdelo se vam bo, da med vama s partnerjem ni prave vezi. Pogovorita se. Odkrila bosta, kar vaju moti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Dan pred vami bo poln prijetnih presenečenj. Kljub temu, da je nov delovni dan, boste pri delu uživali. Čutili boste le, da nimate dovolj energije za vse. Popoldan vas bo ravnodušno razpoloženje minilo. Počutili se boste, kot da je v vas vstopila nova moč. Nekdo vas bo res prijetno presenetil. Zvečer se boste sprostili. Vaše razpoloženje bo veliko bolj veselo.

Ljubezen:
Pred vami je veliko naklonjenosti v partnerskem odnosu, toda danes ne bo najboljši dan. Zavedajte se, da se v vsakem razmerju pojavljajo tako vzponi kot padci. Nežnejši spol bo danes malce negotov. Zdelo se vam bo, da je partner zmeden. Negotovost se bo lahko prenesla tudi na vas. Ohranite svoj optimizem. Ljubezen med vama je močna, zato ne obupajte!

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Čutili boste razdvojenost med delom in osebnim življenjem. Delo vam bo onemogočalo misel na karkoli drugega. Zdelo se vam bo, da ste izgubili stik s seboj. Obdobje pred vami bo zares delovno, zato se zavedajte, da boste potrebovali veliko energije in moč. Razložite bližnjim, zagotovo bodo razumeli, ne glede na to, da jim ne boste mogli nameniti pozornosti.

Ljubezen:
Samski boste danes čutili nezadovoljstvo in neugodje. Delo vam bo pobralo vso energijo, zato se ne boste predajali ljubezni tako, kot ste vajeni. V večernih urah lahko vezani pričakujete zaplete in prepire. Krivda bo povsem vaša, saj ste čustveno oddaljeni od ljubljene osebe. Skušajte se ji približati, le tako bosta ponovno na podobni valovni dolžini.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Današnji dan vam ne bo pisan na kožo. Pri delu se vam bo zdelo, da ne delujete tako, kot bi morali. Vaša koncentracija bo na zelo nizkem nivoju. Na delovnem mestu vas bo nekdo poskušal zmesti. Ne dopustite tega, nikar se ne zapletite v spor. Opravite svoje delo, saj boste le tako mirnejši. Pazite na zdravje. Bolečina v trebušni votlini vas bo lahko spremljala cel dan.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste danes hrepeneli po partnerjevi naklonjenosti. Občutki magičnosti se bodo lahko pojavili šele proti večeru. Med dnevom boste morda malce posesivni. Pazite, da se ne boste priklenili na partnerja. Slednji bi se lahko počutil utesnjeno. Ogromno strasti lahko pričakujete v večernih urah. Samski boste navdušeni nad osebo, ki jo boste spoznali.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.