Magazin > VIP
2835 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 12. julija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Blagoslovljeni boste z velikim intelektualnim potencialom.

Tudi v težkih situacijah boste upali na najboljše in nadaljevali s svojimi nalogami. Najbolj boste uspešni na področjih, kjer je potrebna spretna komunikacija. Svoje navdušenje boste z veseljem delili z drugimi. Področje ljubezni tokrat ne bo vsebovalo posebnih sprememb. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Bodite zjutraj, ko bo luna še v strelcu premišljeni, da ne bodo posledice kočljive situacije še bolj neprijetne. Besedni nesporazum bo povzročil, da se boste počutili razdraženo.

BIK 
Pod vplivom lune v strelcu boste raztreseni, težko se boste zbrali in osredotočili na najnujnejše zadeve. Ker ne bo dovolj časa za vse, morate pohiteti in se čim prej odločiti.

DVOJČKA 
S prehodom lune v kozoroga boste na področju kariere začeli delovati v drugi smeri. Priznali si boste katere napake se vam ves čas ponavljajo, čas je, da se iz njih začnete učiti.

RAK 
Postavite se zase! Nikar ne dovolite, da bi vas v službi dodatno obremenili z novimi nalogami. Razložite, da ste preveč izčrpani, naj bo resnica tisti faktor, s katerim se boste rešili.

LEV
Čas je, da si upate narediti drznejši korak, posebno z osebo, ki razmišlja podobno kot vi. Odnosi z domačimi se bodo počasi izboljšali, saj boste slej kot prej popustili in se prilagodili.

DEVICA 
Niste prepričani v nekoga, ki vas čas zatrjuje, kako je iskren. Prav ta dvom je lahko dober razlog za zavrnitev povabila, ki vam že v prvem trenutku ne bo najbolj pisano na kožo.

TEHTNICA 
Privlači vas nekaj, kar je od vas oddaljeno, drugačno od povprečja. Razmislite najprej, ali je vredno tvegati s stvarmi, ki jih v bistvu ne poznate dovolj dobro, da bi jih izpeljali do konca.

ŠKORPIJON 
Ponudila se vam bo priložnost, razplet pa bo odvisen od vas samih. Če želite, da se zadeva s katero se že nekaj časa spogledujete razvije v kaj več, boste morali zanjo tudi nekaj narediti. 

STRELEC 
Obremenilo vas bo nekaj, s čimer se še ne strinjate. Tudi glede uradnih zadev bi bilo smiselno počakati na bolj ugoden čas, kar vas, ki ste hitri in prodorni niti malo ne navdušuje. 

KOZOROG 
Glede na to, da potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje v katerem se nahajate pogledate bolj realno. Obtoževanje samega sebe vam ne bo v nobeno pomoč.

VODNAR 
Nočete več samo čakati in opazovati. Želite si prodreti in pokazati kaj znate. Zaradi energije kozoroga boste na drugi strani čutili močno zadržanost, obarvano z rahlo sebičnostjo.

RIBI 
Zaradi prehoda lune v kozoroga boste preveč obremenjeni z določenimi slabimi lekcijami. Iztrgajte se iz njihovega primeža in se podajte v nekoliko bolj spontane odločitve.

  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.