Magazin > VIP
11595 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 28. novembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ne bodite presenečeni, če se boste na vseh področjih odzivali bliskovito.

Vse vas bo zanimalo, še posebej če počnete nekaj, česar še nikoli niste počeli. Pripravljeni boste tvegati ter se podati v neznane smeri, brez da bi se spraševali. Na trenutke boste raztreseni ali zmedeni, zato se ne boste sposobni boriti s posledicami napak. Počutili se boste opažene, vključene in zaželene. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v radovednih dvojčkih lahko na enostaven način prebudite svojo ustvarjalno plat, ter se v miru osredotočite na odpravljanje vseh ovir, ki stojijo na poti.

BIK 
Prihaja val energije, ki vam bo pomagal pri reševanju vseh težav, s katerimi se neposredno soočate. Luna v dvojčkih bo vse situacije nekoliko olajšala, zato slabe volje ne bo na vidiku.

DVOJČKA
Odločnost in pogum se bosta z luno v vašem znamenju na vseh področjih delovanja povečala, zato skušajte biti samozavestni, ko boste nizali korake za doseganje svojih ciljev.

RAK
Postali boste bolj samozavestni, zato izrazite svoje mnenje, da pritegnete pozornost ljudi okoli sebe. Želeli boste narediti spremembe, v smeri, da bi postali nekoliko olj opaženi.

LEV
V ospredje bodo skakale čustvene zadeve, čeprav se boste želeli bolj osredotočiti na delo ali denar. Iščete izboljšave, vendar jih tokrat žal ne boste zaznali na ustrezen način. 

DEVICA
Prav bi bilo, da bi o pomembni zadevi še nekoliko premislili, čeprav vas bo vpliv lune v znamenju dvojčkov vodil v direktne ter hitre odgovore. Pomembno bo, da bi se ukvarjali tudi s podrobnostmi. 

TEHTNICA
Sprejmite pameten predlog, ki ga boste deležni v službi. Vsaj za trenutek privoščite mislim, da potujejo spontano. Navdušeni boste nad možnostjo, da bi počeli nekaj novega. 

ŠKORPIJON
Končno boste prišli do spoznanja, kaj bi lahko storili z zadevo, ki vas obremenjuje. Zelo ustvarjalno boste razpoloženi, z izvirnimi idejami boste počasi ter zadovoljno napredovali. 

STRELEC
S svojimi dejanji boste opozarjali nase, želeli si boste hvale in napredovanja. Nikar pa ne pretiravajte, saj bo zaradi vpliva lune v dvojčkih marsikdo zelo nemiren in nepotrpežljiv.

KOZOROG
Poslovne in finančne obremenitve bodo od vas zahtevale veliko zbranosti in natančnosti. Prepustite končno odločitev presoji drugih, ter skušajte ohraniti mirne živce.

VODNAR
Glede na lekcijo, ki ste jo doživeli v preteklosti boste lahko dovolj natančno predvideli, kaj se bo zgodilo v pomembni situaciji. Kljub temu, da se določene stvari ne spreminjajo, pričakujte odličen razplet.

RIBI
Zaradi vpliva lune v dvojčkih bo smotrno popustiti, če si ne želite nakopati zamer. Težko bo, vendar ostanite odločni ter potrpežljivi do konca. Kmalu se bo izkazalo, da ste imeli pravi občutek. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.