Magazin > VIP
28 ogledov

Do 11. leta sploh ni imela zob

Charlize Theron FameFlynet
Igralka Charlize Theron je razkrila, da ni bila vedno tako lepa. Ko je bila majhna, so ji zaradi antibiotikov zgnili vsi zobje.

Oskarjevka je v nedavnem intervjuju razkrila, da je bilo otroštvo zanjo zelo težko. Kot deklica je namreč zbolela za zlatenico, zato je morala jemati antibiotike, ki pa so povzročili, da so ji zgnili vsi zobje. Charlize zato do enajstega leta sploh ni imela zob. "Ker so mi zgnili vsi zobje, so mi jih morali populiti. Grozno je bilo," je za britanski časnik The Sun povedala 36-letna igralka. "Nikoli nisem imela mlečnih zob. Bilo mi je zelo težko, še posebej, kadar smo se morali v šoli fotografirati in se nisem mogla smejati."

A čez čas se je vse obrnilo. Igralki so zrasli stalni zobje in postala je prava lepotica. Pri 16 letih so ji ponudili delo manekenke, česar Charlize še danes ne more doumeti. "To se je zgodilo čisto po pomoti, moja mama je mislila, da gre za šalo. Poziranje nikoli ni bilo moja strast, a sčasoma se je izkazalo, da je bila to odlična priložnost zame." Charlize je tako postala ena najboljših igralk na svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.