Magazin > VIP
43 ogledov

Do poroke morda ne bo prišlo ...

Iryna Osypenko, MAtjaž Nemec mediaspeed
... naslednji konec tedna. Kljub navedbam nekaterih medijev, da si bosta Iryna Osypenko in njen izvoljenec Matjaž Nemec 25. junija izmenjala poročne zaobljube, je Iryna o poroki skrivnostna.

Manekenka ukrajinskega rodu Iryna Osypenko in njen izvoljenec Matjaž Nemec si bosta v kratkem izmenjala poročne zaobljube. Čeprav so nekateri mediji za poročni dan navajali 25. junij, pa lepotica ostaja skrivnostna. "Nikoli nisem potrdila, da bo poroka naslednji teden. Lokacije in datuma nisem zaupala še nobenemu mediju in ju tudi ne nameravam," je povedala.

Kljub temu verjamemo, da do poroke ni daleč. "Imamo že vse organizirano, razen moje obleke, ki še ni narejena. Upam, da bo ta teden," nam je zaupala Iryna. Obleko, v kateri se bo sprehodila do oltarja, ji je oblikovala Simona Lampe, na veliki dan pa jo bo lahko občudovalo več ljudi, kot sta sprva načrtovala. "Na začetku sva mislila imeti manjšo poroko, potem pa se je kar nabralo ljudi. Nekaterih pač nismo mogli spregledati." Fotografije s poroke bosta bodoča zakonca prodala medijem, izkupiček pa namenila v dobrodelne namene.

Po poroki se bosta Iryna in Matjaž odpravila na medene tedne, vendar nam rjavolaska destinacije poročnega potovanja ni želela izdati. "Nekam v Evropo," kot je le skrivnostno dodala, se bosta odpravila z rahlo zamudo, saj ima Matjaž 1. julija še nekatere obveznosti.

Parček za zdaj še ne načrtuje otrok. "Na to bova zagotovo počakala še nekaj let. Ni še čas," nam je zaupala njune načrte za prihodnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.