Magazin > VIP
37 ogledov

Do Sandre prijazen zaradi Auerja

(Foto: Katja Kodba / Mediaspeed.net) Žurnal24 main
Stojan Auer je Ivu Godniču obljubil, da bo umaknil tožbo, če bo komedijant v finalni oddaji Big Brother prijazen do njegove hčerke Sandre.

Žirant oddaje Big Brother slavnih Ivo Godnič je bil včeraj do Sandre Auer presenetljivo prijazen, kar je marsikoga zelo presenetilo. Godnič namreč nikoli ni skrival, da mu Sandrino obnašanje v hiši ni všeč. Še več. Če bi vprašali njega, bi hčer Stojana Auerja poslal v psihiatrično bolnišnico. Zaradi tovrstnih izjav mu je Stojan Auer zagrozil s tožbo, saj naj bi Godnič Sandri "uničil pevsko kariero".

A Auer tožbe še ne bo vložil. Godniču naj bi namreč ponudil premirje, če bo ta v zadnji oddaji milosten do njegove hčerke. Govorice je žirant za nas potrdil. "Klical me je preko POP TV-ja in rekel, da če bom danes zelo mil do tiste, ki rabi psihiatrično pomoč, bo tožbo umaknil. Zelo sem vesel, da jo je. Čeferin je sicer rekel, da bi me zastopal zastonj, saj jaz kot komentator proizvajam satiro, sarkazem in če je meni prepovedano karkoli govoriti o teh, ki so v Big Brother hiši, pomeni to napad na svobodo govora," je za zurnal24.si povedal Godnič in tako priznal, da je bil do Sandre prijazen samo zato, ker je njen oče tako zahteval.

Za komentar smo želeli vprašati tudi Stojana Auerja, a nam ga do sedaj ni uspelo priklicati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.