Magazin > VIP
0 ogledov

"Do sina nisem čutila ničesar"

Gwyneth je priznala, da se je spopadala s poporodno depresijo. (Foto: Flynet/JLP Žurnal24 main
Igralka Gwyneth Paltrow je spregovorila o obdobju po porodu. Počutila naj bi se kot robot, do svojega sina pa ni čutila ničesar. A vseeno si želi še tretjega.

Leta 2006 je igralka rodila sina Mosesa, ni pa se ji niti sanjalo, da bo kmalu po porodu začutila, kako zahrbtna zna biti poporodna depresija. "Do svojega sina nisem čutila ničesar. Obdobja po porodu se nisem veselila, počutila sem se grozno," je priznala igralka.

Igralka je še povedala, da se sinovih prvih mesecev življenja sploh ne spominja. "Ko gledam njegove fotografije, se ne morem spomniti, kdaj so bile posnete," je dejala igralka. Povedala je še, da ji je ob strani stal mož Chris Martin, ki je opazil ženino stisko in ji predlagal, naj si poišče strokovno pomoč.

Medtem naj bi igralka prepričevala svojega moža, da je sedaj idealen čas za še enega otroka. Revija Star poroča, da si obupno želi otroka, ki bo družino še bolj povezal. A Chrisu se ideja ne zdi ravno najboljša. Prepričan je, da za novega člana ni časa, saj sta oba prezaposlena s svojima karierama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.