Magazin > VIP
30 ogledov

"Dobil nisem niti ene ponudbe"

mitja voyo.si
Šov Gostilna išče šefa pri Mitji še ni obrodil sadov.

Mitja, izpadli tekmovalec šova Gostilna išče šefa 2, družino preživlja z nadomestilom za brezposelnost v višini 700 evrov. Oba z dekletom sta namreč brezposelna, ponudbe pa tudi po šovu ne dežujejo. "Po pravici povedano, trenutno nisem dobil niti ene ponudbe, je pa res, da se do sedaj nisem še nič izpostavljal. Trenutno službe nisem iskal, saj sem se v tem tednu posvetil družini, jo bom pa začel iskati naslednji teden. Verjetno bom delal kot kuhar, kje, pa še ne vem," nam je zaupal  Mitja, ki bo kmalu tudi ob nadomestilo, a ostaja optimističen in verjame, da bo novo službo dobil v kratkem.

Mitja je sicer ravno pri koncu gradnje hiše, v katero se je z dekletom in sinčkom že vselil, in pravi, da lažje shajajo tudi zaradi tega, ker imajo nad glavo lastno streho.

Komentarjev 2
  • crvit 13:05 16.december 2013.

    Ja no Mitja kdo pa te bo hotel imeti v kuhinji če si konfliktna oseba in da bi se prepiral z drugimi ter jim pametoval veš vsak pameten šef in vodja restavracije te ne bo sprejel.Slabo si se izkazal ko ...prikaži več si šel kuhat družini in jih potem zaničeval le poglej si kaj si govoril sram naj te bo.

  • maresem 18:30 10.december 2013.

    Kdo te bo pa pobral, okrutnež nasilni... da boš še drugim žive svinje cvrl in mučil