Magazin > VIP
23 ogledov

Dobila bo skoraj milijon

mel gibson Žurnal24 main
Po več kot letu vlačenja po sodišču sta igralec Mel Gibson in njegova bivša partnerica Oksana Grigorjeva končno dosegla sporazum. Skrbništvo nad dveletno hčerko si bosta delila.

Sodna saga Gibsona in Grigorjeve je po letu dni doživela svoj zaključek. Mel bo moral bivši partnerici Oksani plačati 750 tisoč dolarjev oziroma dobrih 500 tisoč evrov odškodnine in še naprej finančno podpirati njuno dveletno hčerko Lucio.

Na zaključni obravnavi sta bivša ljubimca sedela le nekaj metrov narazen in se trudila, da ne bi vzpostavila očesnega stika. Za Mela, ki je bil na sodišču nervozen, je bilo to zagotovo najbolj stresno obdobje v njegovem življenju. Njuna hčerka Lucia bo dobivala enako preživnino kot njegovih ostalih sedem otrok, ki jih ima iz zakona z bivšo ženo Robyn. Igralec in Oksana sta se dogovorila za deljeno skrbništvo. 55-letni Mel bo še naprej vzdrževal več milijonov vredno hišo, ki jo je kupil za Oksano in svojo hči. Hiša se bo lahko prodala šele ob hčerinem dopolnjenem osemnajstem letu in le v primeru, da bo šel izkupiček v njene roke. Lucia je tako že pri dveh letih postala milijonarka.

Oksana mora držati jezik za zobmi

Mel je v dogovor privolil pod pogojem, da Oksana opusti civilno tožbo zoper njega in v javnosti ne razlaga o njunem odnosu in zlorabah. Sodnik je naročil, da nobena stran ne sme objavljati telefonskih posnetkov, ki dokazujejo, da naj bi Gibson bivše dekle žalil z rasističnimi in seksističnimi pripombami. Oskarjevec ni sicer nikoli potrdil ali zanikal, da so posnetki avtentični. Glede na višino odpravnine pa lahko sklepamo, da Mel ni ravno nedolžen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.