Magazin > VIP
98 ogledov

"Dobila sem nespodobna povabila"

Marika Savšek
1/14
Žurnal24 main
Marika Savšek je danes prejela novo mazdo 2, s katero se bo lahko vozila pol leta. Ob tem nam je zaupala, da je šele lani opravila vozniški izpit, razkrila pa je tudi, da se je njen mandat začel precej pestro.

Po zapletu z zmagovalkama lahko Marika Savšek zdaj končno uživa v nazivu miss Universe Slovenije. Danes je iz rok lastnika licence prejela eno izmed nagrad, novo mazdo 2, v kateri bo lahko uživala le pol leta, saj jeklenega konjička ne bo dobila v trajno last, kot je bilo v navadi prejšnja leta.

 

"Ob 10-letnici Miss Universe Slovenije smo spremenili fokus prireditve in to smo želeli sporočiti tudi z nagradami; tako smo poleg glavne nagrade, ki je izobraževanje na svetovno priznani filmski akademiji v New Yorku, med nagradami letos uvedli tudi novost – to je štipendija v višini 5000 evrov, ki jo bo Marika prejemala v izobraževalne namene. Prejšnja leta je bil med glavnimi nagradami avto, v letošnjem letu pa avta nismo obljubljali, a ga je Marika kljub temu dobila in sicer v polletno posojo," je pojasnila Irena Kolenc, predstavnica za stike z javnostmi Delo revije.

 

V pripeti galeriji si oglejte Marikinega jeklenega konjička.

Poleg jeklenega konjička je Marika osvojila še kup lepih nagrad - od štipendije v višini 1000 ameriških dolarjev med bivanjem v New Yorku, vse do oblek, čevljev, kozmetike …

Težave pri parkiranju

Dvaindvajsetletna misica, ki se trenutno intenzivno pripravlja na finalni izbor, je nad omenjenimi nagradami seveda navdušena, le ob misli na novi avto postane malce živčna. "Do zdaj sem vozila zelo malo, saj še nisem imela svojega avta, tako da nimam veliko izkušenj z vožnjo."

 

Marika je izpit namreč opravila šele lani, a se lahko pohvali, da ji je to uspelo v prvem poskusu. Največ preglavic pa ji še vedno povzroča parkiranje, zato upa, da ima njena nova mazda parkirne senzorje.

Pestri prvi meseci

Kljub grenkemu začetku mandata so se zadeve končno začele umirjati in Marika pravi, da zelo uživa v nazivu desete nosilke miss Universe. "Sama sploh ne razmišljam več o tem, kar je bilo. Jaz sem prava miss in to je to."

 

Lepotička ob tem še dodaja, da je iz zapleta potegnila le najboljše. "Po tem dogodku vsi vedo, kdo sem. Če bi bila normalno izbrana, potem niti ne bi, zdaj pa vsi vedo."

 

In ravno zaradi velike medijske prepoznavnosti ima Marika iz dneva v dan več oboževalcev, med katerimi se je našlo že kar nekaj nespodobnih povabil. "En gospod mi neprestano piše, naj si pogledam njegove slike, vabi me tudi k sebi domov ... ampak takšnim niti ne odpišem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.