Magazin > VIP
6 ogledov

Dobila zvezdo, a zatipkano

Julia Louis-Dreyfus
1/6
Žurnal24 main
Igralka Julia Louis-Dreyfus je končno dobila svojo zvezdo na Pločniku slavnih v Hollywoodu. Njeno ime pa so napisali narobe.

Julia Louis-Dreyfus, prva članica igralske zasedbe legendarne serije Seinfeld, ki je dobila zvezdo, bi morala le-to na slavnostni prireditvi odkriti v torek zjutraj, vendar je le nekaj ur pred tem producent David Daniel ugotovil, da je bilo njeno srednje ime napisano brez o-ja, torej Julia Luis Dreyfus.

O napaki je takoj obvestil predstavnico za tisk Pločnika slavnih Ano Martinez Holler. Delavci so izklesali ime Luis in ga nadomestili z Louis, da so zvezdo lahko še isti dan slavnostno odkrili. Kmalu jo bodo tudi trajno popravili.

Medtem se je napaka Julii zdela smešna in je sprva želela obdržati zvezdo takšno, kot je. "Napaka je bila tako popolnoma primerna. Ravno, ko misliš, da ti je uspelo, pa te spet zadene. Gre za popolno metaforo, kako ta hollywoodski posel deluje," je povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.