Magazin > VIP
56 ogledov

Dobili novo miss športa

Miss športa Slovenije 2013
1/18
Saša Despot
Miss športa Slovenije 2013 je postala 18-letna Klara Košelj.

Sinoči so v ljubljanski Festivalni dvorani izbrali najlepšo športno lepotico. Žirija je prestižni naslov miss športa Slovenije 2013 podelila komaj 18-letni atletinji  Klari Košelj. "Zmage nisem pričakovala, sem je pa zelo vesela. Počutim se fenomenalno. Vse skupaj je bila zelo lepa izkušnja, vse pohvale organizatorju," nam je povedala ob zmagi. Klaro sicer kmalu čaka matura,  jeseni pa bo postala študentka dentalne medicine. Poleg atletike obvlada tudi igranje klavirja, fante pa moramo razočarati z dejstvom, da je njeno srce že oddano: "Moj fant je super in seveda me je zelo podpiral."

Lento prve spremljevalke je osvojila Hana Čuček, druga spremljevalka je postala Joni Tomičić Prezelj, lento miss fotogeničnosti so nadeli Anji Barbič, miss Planet Siol je postala Romina Ražem, miss multimedijskega centra RTV pa Tina Bastašič. Punce so bile deležne pravega navijaškega vzdušja, Festivalna dvorana je pokala po šivih, kar dokazuje, da je tekmovanje  miss športa Slovenije vsako leto bolj prepoznavno. Zmagovalki pa je pripadel tudi najprestižnejši avtomobil, ki je bil kadarkoli podarjen na lepotnih tekmovanjih v Sloveniji.

Sobotno prireditev sta povezovali Uršula Majcen in Natalija Waldhuber. Poleg deklet, ki so pred občinstvom zamigale tudi v kopalkah in pokazale svoje športne spretnosti ,  je prisotne zabavala še cela vrsta glasbenikov. Med njimi  Alya, Ana Soklič in Iva Stanič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.