Magazin > VIP
48 ogledov

Dobili smo miss turizma

miss turizma Sandra Skutnik Žurnal24 main
Včeraj so v Portorožu izbirali miss turizma, to je postala Sandra Skutnik.

Amfiteater portoroškega avditorija je sinoči gostil prvi izbor za miss turizma pri nas. Med desetimi finalistkami si je krono priborila Sandra Skutnik. Tekmovanje se izvaja pod okriljem Svetovne turistične organizacije, ki želi s svojim znanjem in sredstvi lepotno tekmovanje vtkati v vizijo razvoja turizma na svetovni ravni, so zapisali v agenciji Morje možnosti, ki izbor prireja skupaj z Društvom MISS, občino Piran in Avditorijem Portorož.

Svetovni izbor bo 12. oktobra v Ekvatorialni Gvineji. Tekmovanje so sicer prvič priredili leta 2000, na lanskem izboru na Tajskem, pa je krono miss turizma sveta osvojila Rusinja Tatjana Maksimova.

Portoroški izbor je povezovala Mojca Mavec, nam je povedal Domen Misson, iz Agencije Misson, finalistke pa so se predstavile v petih izhodih (v predstavitveni koreografiji, oblačilih blagovne znamke Bigg-R, kopalkah Seafolly, oblačilih blagovne znamke Blanc du Nil ter v poročnih oblačilih Fleur de Lys).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.