Magazin > VIP
17 ogledov

Dobili smo novo miss Universe

Urška Bračko, Miss Universe 2014
1/12
Anže Petkovšek
Sara Savnik je predala krono svoji naslednici Urški Bračko.

Na prireditvi v Grand Hotelu Union so izbrali novo miss Universe, ki bo Slovenijo zastopala na svetovnem izboru. Lanskoletna zmagovalka Sara Savnik je krono predala Urški Bračko. Prva spremljevalka je postala Dijana Purić, druga pa Gabriela Lozančič

Podelili so tudi naslov miss simpatičnosti, ki ga je osvojila Urška Novak, ter miss fotogeničnosti, ki je pripadel Tjaši Cerovšek

Kaj je dobila zmagovalka?

Zmagovalka je kot glavno nagrado dobila štipendijo v vrednosti 20.000 evrov za 4-letni študiji na prestižni zagrebški fakulteti za ekonomijo in management (ZŠEM). Če zmagovalka Miss Universe Slovenije že študira se lahko na ZŠEM po zaključku svojega študija vpiše v program MBA in s tem pridobi še eno diplomo. Zmagovalka pa dobi tudi možnost, da nekaj semestrov opravi v tujini, na univerzah, ki so partnerji ZŠEM-a. 

Izbor je vodila Kaly Kolonič, nastopili pa so Samuel Lucas in skupina Čuki, ki je premierno predstavila svoj novi single Bam, Bam, Bam. 

Tekmovalke, ki so sodelovale na letošnjem izboru, si lahko ogledate na tej povezavi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.