Magazin > VIP
25 ogledov

Dobro ga je ožela

Demi Moore EPA
Ashton Kutcher si očitno tako močno želi poroke z Milo Kunis, da je za to žrtvoval celo svoje milijone.

Potem ko je ločitev z Demi Moore uradna, si Ashton Kutcher že močno želi poroke z Milo Kunis. Kutcherja, ki je ločitvene papirje vložil decembra lani, je kmalu začela izsiljevati Moorova, ki naj bi od njega zahtevala osemmestno vsoto od njegovega sto milijonov dolarjev vrednega investicijskega fonda. Kutcher je pristal na to, da ji pusti nekaj denarja in delež v njegovem tehnološkem podjetju.

"Ker je ločitev med Ashtonom in Demi trajala tako dolgo, je metala grd madež na njegovo razmerje z Milo. Na srečo si je Demi premislila. Ni več tako zagrenjena, želela si je, da se ločitev že konča in da lahko oba nadaljujeta svoje življenje. Z nekaj milijoni in deležem v njegovem podjetju se je strinjala po tem, ko jo je povabil na konferenco, na kateri je bilo razvidno, koliko bo podjetje vredno. Papirji so že podpisani in vsi so zadovoljni," je o njuni ločitvi izdal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.