Magazin > VIP
11858 ogledov

Dobrodelni maraton: Postavili so nov rekord

maraton
1/5
Darja Stravs Tisu
Na 28-urnem dobrodelnem maratonu Radia 1 znova zbrali več kot milijon evrov!

Zaključil se je že sedmi dobrodelni maraton Radia 1 in DM-a! Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak in Jana Morelj so bili kar 28 ur zaprti v studiu na Mestnem trgu, kjer so spisali še eno čudovito božično pravljico. Potem, ko so skupaj s pomočjo poslušalcev in celotne Slovenije že lansko leto zbrali rekordni milijon za družine v stiski, je bil tokratni znesek še višji – zbrali so neverjetnih 1.042.799,66 EUR!

"Vi ste neverjetni, fantastični, srčni, dobri, pravi borci! Vi ste vodni top dobrodelnosti. Ko odprete svojo dobroto, imam občutek, da odplaknete težave tistim, ki so na tleh. En velik hvala, en velik objem! Spet ste uspeli narediti en čudovit konec tega leta. Vsem želim veliko zdravja, veliko nasmejanih trenutkov. Poskrbeli ste, da mnogi ne bodo imeli občutka, da so sami, zapuščeni. Ljudje hvala vam, ker ste ljudje," je dejal Denis Avdić ob razglasitvi.

Sicer pa je bilo 28 ur izjemno pestrih, zabavnih, glasbeno obarvanih, tekle pa so tudi solze. Sploh, ko so voditelji v živo klicali družine v stiski in jim sporočili, da bodo deležni pomoči. V studiu pa so se zvrstili znani Slovenci, kot so Nika Zorjan, Miran Rudan, Miki Vlahović, Alya, Ota Roš, Sanja Modrić, Peter Poles, Miro Todosovski in številni drugi, ki so poskrbeli, da 28 ur nihče ni mislil na spanje, temveč samo na družine v stiski, katerim bomo tudi letos pričarali veliko lepše praznike.

 

Komentarjev 1
  • Toni 11:11 23.december 2021.

    Vse čestitke! Bravo! Lepo je če veš, da je komu mar za ljudi v stiski! Vsi ki ste pomagali, donirali, hvala!