Magazin > VIP
30 ogledov

Doherty še vedno v krempljih drog

Pete Doherty Flynet
Težavni britanski pevec Pete Doherty je priznal, da ima še vedno težave z drogo.

Nekdanji partner slavne manekenke Kate Moss in bivši pevec skupine Libertines Pete Doherty trenutno promovira svoj novi film z naslovom Confession Of A Child Of The Century. Ob tem je med drugim odkrito spregovoril tudi o svojih težavah z odvisnostjo od drog in kako je shajal z njo med snemanjem filma. "Svoje zasvojenosti nisem mogel skriti pred režiserko, vendar ji niti
ni bilo mar. Vprašanje je bilo le, kako hitro lahko najdem žilo in si vbrizgam drogo," je povedal in dodal: "Vem, da je to strup, vendar je zame obenem tudi zdravilo. Ko si v takšnem stanju, ne moreš funkcionirati brez drog."

Doherty se je razgovoril tudi o štirih mesecih, ki jih je lani preživel v zaporu. "To je grozen kraj, poln agresivnih in v denar usmerjenih moških. Poleg tega je tam tudi veliko homoseksualnega nasilja. Do mene so se sicer vedli kot do navadnega odvisnika," je še dodal.

Pevec trenutno snema nov studijski album.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.