Magazin > VIP
25 ogledov

Dolgoletna romanca španskega kralja

Juan Carlos ima tri zakonske otroke. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Španski kralj Juan Carlos naj bi imel dolgoletno razmerje z nemško plemkinjo Corinno Sayn-Wittgenstein.

Španske opravljivke in opravljivci imajo v teh dneh veliko dela, saj je na dan prišla afera kralja Juana Carlosa. Da se med njegovim visočanstvom in 47-letno nemško plemkinjo Corinno Sayn-Wittgenstein nekaj plete, se je slutilo že dolgo, vendar so bili španski mediji iz spoštovanja do kraljeve družine tiho. Vendar se je tudi to končalo in javnost se sprašuje, ali je zakon med Juanom Carlosom in njegovo ženo, kraljico Sofio, le farsa.

Špancem se je zamerila

Lepa Corinna kralja na njegovih potovanjih po svetu spremlja že od leta 2006. Maja 2006 sta se skupaj prvič pojavila na javnem dogodku v Barceloni, kjer kralj ni skrival svoje naklonjenosti in Nemko nežno objel okoli ramen in ji pritisnil poljubček. Da Juan misli resno, je bilo jasno še istega leta, ko jo je med zasebnim obiskom Nemčije predstavil svojemu bratrancu.

In zakaj so mediji o kraljevi ljubezenski aferi spregovorili šele zdaj? Zaradi tega, ker je bila ravno Corinna tista, ki je organizirala lov na slone v Bocvani, ki ga je španska javnost močno obsodila. Zaradi krutega konjička, ki ga obsojajo tudi drugje po svetu, so se mediji odločili, da je z diskretnostjo konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.