Magazin > VIP
40 ogledov

Dom v L.A.-ju zamenjal za Karibe

Robbie Williams FameFlynet
Pevec Robbie Williams je na zasebnem otoku Mustique kupil počitniško hišo.

Za hišo v Karibskem otočju je pevec Robbie Williams odštel 9 milijonov funtov (10,5 milijona evrov). S svojo ženo Aydo in hčerko Theodoro bo tako lahko užival na zasebni plaži.

Pevec je prodal dvorec v Los Angelesu, za katerega je dobil 2,5 milijona evrov in se odločil, da kupi nepremičnino v karibskem otočju. Tam je bil pred kratkim s svojo ženo in oba sta bila nad krajem popolnoma navdušena. Kljub temu, da je Robbie za hišo odštel kar precej denarja, je pojasnil, da si jo lahko privošči, potem ko je bila njegova turneja po Evropi zelo uspešna.

"Robbie je že dolgo iskal dom na Karibih. Razmišljal je tudi o Bahamih, vendar se je zaljubil v Mustique. Z Aydo imata rada zasebnost," je povedal vir.

Zasebni otok pa je prava atrakcija za zvezdnike - tam že ima svojo hišo pevec skupine Rolling Stones sir Mick Jagger, redni gostje na otoku pa so med drugim tudi modni oblikovalec Tommy Hilfiger ter princ William in Kate Middleton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.