Magazin > VIP
26 ogledov

Domača lepotica spoznala Rickyja Martina

Marika Savšek
1/6
Facebook
Miss Universe Slovenije 2010 Marika Savšek poletje preživlja v ZDA, kjer se je imela priložnost srečati tudi s superzvezdnikom Rickyjem Martinom.

"Uh ja, dogaja," je svoje poletne dogodivščine čez lužo za naš portal komentirala Marika Savšek"V New York sem šla, ker je to še moja nagrada za zmago na tekmovanju Miss Universe. Prej nisem imela časa, zato sem nagrado izkoristila šele zdaj. Prvi mesec sem študirala na filmski akademiji, kjer je bilo super. New York poskušam čim bolj izkoristiti, ker ne vem, kdaj bo spet priložnost, da bom tu," je izdala lepotica, ki je na potovanju doživela tudi srečanje s superzvezdnikom:

"Po končani akademiji sem se za nekaj dni odpravila v Hamptons, mesto bogatašev. Ogledala sem si muzikal Mamma Mia in Evita, kjer glavno vlogo igra Ricky Martin. Še preden se je predstava končala, sem odhitela za dvorano, ker sem vedela, kje bodo zvezdniki prišli ven. Tam sem bila med prvimi, samo malo sem se morala preriniti, da sem bila v prvi vrsti. Sicer smo ga morali kar nekaj časa čakati, medtem pa se je nabrala ogromna množica ljudi. Ko je prišel, so vsi želeli njegov avtogram, ampak je bilo le nekaj srečnic, ki smo ga dobile. Se ga je splačalo čakati, saj sem dobila lepo sliko in njegov avtogram," je zvezdniško izkušnjo opisala Marika.

Pridružila se ji bo tudi družina

Lepotička pa je poleg novih igralskih izkušenj in uživanja videla tudi številne turistične atrakcije:"S helikopterjem sem letela nad Manhattnom, kar je bila prav posebna izkušnja, nato pa sem odšla še v Toronto na obisk k prijateljici, ki me je peljala na Niagarske slapove. Pa tudi čas za žuranje sem si vzela. Jutri pride moja družina, tako da mi res ni dolgčas."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.