Magazin > VIP
24571 ogledov

Domen Valič objavil fotografijo z Vidovo hčerko!

Domen Valič instagram
Trenutno se z deklico zgolj nasmihata drug drugemu, a pravi, da jo bo kmalu naučil vragolij.

Po objavi fotografije z vozičkom na družabnem omrežju je Domen Valič poskrbel za kar nekaj vprašanj in zanimanja s strani sledilcev. Za pojasnilo smo ga poklicali in Domen nam je prijazno pojasnil ter tudi razkril, kakšne načrte ima s to deklico.

"Na fotografiji sem z nečakinjo v vozičku, medtem ko sem jo poskušal malo uspavati. Priznam, da sem ponosen kot strela in res zelo vesel. Že zdaj bi jo želel naučiti kakšne neumnosti, a kaj, ko me še ne dohaja. (smeh) Trenutno se predvsem sliniva ob pogledu drug na drugega. V tem času poskušam narediti čim več fotografij ter posneti najine skupne trenutke, da jo bom lahko kasneje z njimi malo hecal," pravi. 

domen valič | Avtor: Instagram Instagram


Domen je sicer trenutno polno zaposlen, saj je že celo poletje zaseden s snemanji. A kaj so snemali, ne želi in tudi ne sme razkriti. Pravi, da naj za zdaj ostane še malo skrito, da bo kasneje presenečenje toliko večje. Glede na to, da je celo poletje preživel delovno, upa, da bo po zaključku snemanja lahko odšel tudi na krajši oddih in zaslužen dopust.
 

Komentarjev 2