Magazin > VIP
17265 ogledov

Dominiku Kozariču ob strani stoji znana RTV-jevka

Dominik Kozarič Instagram
Priljubljeni pevec se je po več letih vrnil v Slovenijo in obudil svojo glasbeno kariero.

Eden najbolj priljubljenih pevcev devetdesetih, Dominik Kozarič, je skoraj dvajset let služil s prepevanjem gostom v najbolj prestižnih hotelih na Tenerifu. Če je Slovenijo nekoč obnorel z legendarno Reko luči in Ljubi jo nežno, pa je goste na večnem poletju zabaval predvsem z uspešnicami Michela Bubleja, Franka Sinatre, Elvisa Presleyja ...

A zgodilo se je, da se je po letih bivanja v tujini vrnil v Slovenijo, razlogov je kar nekaj. Med drugim je že dlje časa dobival veliko povabil in izraženih želja svojih oboževalcev. V  oddajo V petek zvečer ga je dlje časa vabil tudi Blaž Švab. Tako je na koncu kocka padla. Glasbenik v Sloveniji nadaljuje plodno kariero, letos je nastopal na Poletni noči, tradicionalnem koncertu Deejaytime - Back in time, kmalu pa ga bomo slišali in videli na dogodku ob obletnici nekdaj priljubljene oddaje Stojana Auerja Poglej in zadeni. Prav tako pripravlja remiks legendarne Reke luči, počasi končuje novo pesem, sodeluje pa tudi z mladimi glasbeniki, kot je priljubljeni Žan Serčič.

Ob strani mu stoji Tanja Zajc, dolgoletna urednica, vodja projektov in mentorica za nastopanje na TV Slovenija, s katero sta se srečala ravno na Tenerifu in ki je, kot mnogi drugi, resnično verjela v to, da se mora pevec vrniti in tu nadaljevati ter nadgrajevati svojo glasbeno zgodbo. Seveda ne gre spregledati, da je Domnik danes v veliko boljši fizični formi kot nekoč, za kar redno skrbi. Leta 2021 nam je razkril, da se je z zmanjšanjem obrokov, s skoraj popolno odpovedjo alkoholnim pijačam in fizično aktivnostjo, takrat v enem letu znebil kar 20 kilogramov. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.