Magazin > VIP
5187 ogledov

Dončićevo dekle napovedalo nov izziv, oboževalci na nogah

anamaria goltes Instagram
Anamaria je zares podjetno dekle.

Anamaria Goltes zagotovo ni ženska, ki počiva na lovorikah svojega partnerja. Mladenka je vedno bolj iskan model, med drugim je delala že za Lisco in Zlatarno Celje, pred nekaj meseci pa je sestavila program vadb in jedilnikov za ženske, ki stanejo med 33 in 56 evrov.

Sedaj pa je samozavestna in podjetna lepotička, ki se zaveda, da je treba železo kovati, dokler je vroče, napovedala nov izziv, ki se ga že zelo veseli. Anamaria bo šla med modne oblikovalce. "Komaj čakam, da začnem oblikovati svojo linijo oblačil za telovadbo,“ je zapisala na Instagramu in navdušila svoje sledilce, za katere je enaka zvezda kot njen uspešni fant, košarkar Luka Dončić.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 4
  • kapibara1 23:17 18.julij 2020.

    Dokler ne bode filmčka orališa in grgranja predno pogoltne, je NE zanimiva..

  • Solton 15:08 18.julij 2020.

    najlaži se je pa prek uspešnega tipa šlepat...great success phahahaha.....

  • Snežinko 08:54 18.julij 2020.

    No, no, ne pretiravaj, Irena! “Mladenka” je tam, kjer je IZKLJUČNO zaradi Luke. Počiva ali ne počiva na lovorikah, to nima veze. Tja kjer je je prišla preko “Lukovih lovorik”, v nasprotnem primeru bi bila tako kot ostale: “niko i ...prikaži več ništa”. Namreč, poznam kar nekaj bolj luštnih deklet kot je tale, pa so čisto navadne zemljanke, ker žal nimajo vez, ki bi jih spravile v to.