Magazin > VIP
133 ogledov

Doroteja nad besedami novinarke šokirana

Doroteja Premužič Mediaspeed.net
Doroteja Premužič pravi, da so jo besede Hane Hadžiavdagić z Nove TV šokirale.

Slovenska revija Nova je hrvaško novinarko Hano Hadžiavdagić, ki je za hrvaško Novo TV pod drobnogled vzela štiri znane Slovenke, vprašala, kaj meni o njih. Nad Dorotejo Premužič ni bila navdušena (Več o tem preberite TUKAJ.)

"Rekli so mi, da bodo delali intervju s štirimi znanimi slovenskimi manekenkami. Zato sem v to tudi privolila. Če bi mi intervju predstavili kot intervju s starletami, se v to ne bi podala. Verjamem, da se v tem primeru tudi Lucija in Iris ne bi podali v to. Zdaj sem kar malo šokirana. Lepo sem jim tudi povedala, da za intervju ne bom imela časa, ker sem imela z Diamantkami fotografiranje za koledar. Na vsak način pa so želeli priti in so se zaradi tega tudi pripeljali v Maribor," pravi Doroteja in dodaja, da jo novinarkine opazke žalostijo. Na kritiko, da jih je za intervju hotela odpeljati v lokal, čeprav naj bi ji Hadžiavdagićeva povedala, da je to nesprejemljivo, odgovarja: "Fotografirali so me v industrijski coni, v neki tovarni. Nisem vedela, kam bomo šli. Mislila sem, da me bodo nekam odpeljali, a so želeli intervju izvesti nekje blizu. Tam smo imeli na razpolago le kafiče. V prvem je bila res preglasna glasba. Nato smo našli en res prikupen lokal, kjer so nam po moji prošnji šli na roko in ugasnili glasbo. Bili so zadovoljni, zato ne vem, zakaj so to tako grdo predstavili."

Doroteja poleg tega pravi, da nikakor ni odgovarjala le z da, ne ali mogoče. "Eno vprašanje je bilo res o Urški Čepin. Povedala sem jim svoje mnenje. Spraševali so me tudi, kakšni moški so mi všeč, kaj so Diamantke, kako smo začele, če smo dobile nespodobna povabila, kaj menim o plastičnih operacijah, kakšen je moj stil oblačenja …"

"Zelo nenavadno, da nismo smeli posneti nekaj kadrov s snemanja. Mislim, da ni osebe, ki tega ne bi dovolila," je Hadžiavdagićeva kritizirala Dorotejo, ki trdi, da o tem ni odločala ona. "Na snemanje pa niso smeli priti, ker to naročnik ni dovolil. Izkrivili so zgodbo."

Komentarjev 2
  • albert 18:09 02.julij 2012.

    Ja in žalostno, da je to prišlo iz ust hrvaške goske. Pri nas pa ni takih gosk.

  • zic 14:00 02.julij 2012.

    končno ena, ki nima dlake na jeziku in je končno povedala tem kuram, da so navadne goske, da ne rečem kaj drugega....še enkrat bravo!!!